Povezane vesti
Niš dobio novi urbani vrt
B92 14.10.2025
U okviru projekta "Niklo kao ja" koji realizuje kompanija A1 Srbija, Niš je obogaćen novim urbanim vrtom - diverzitetskom baštom, formiranom na Obilićevom vencu. Srce ovog zelenog kutka čini kompozicija prirodnog kamenja koja simbolično ocrtava konture… »
Niš dobio novi urbani vrt u okviru projekta „Niklo kao ja“
Gradski portal 018 14.10.2025
U okviru projekta „Niklo kao ja“ koji realizuje kompanija A1 Srbija, Niš je obogaćen novim urbanim vrtom – diverzitetskom baštom, formiranom na Obilićevom vencu. Srce ovog zelenog kutka čini kompozicija prirodnog kamenja koja simbolično ocrtava konture… »
Niš dobio novi urbani vrt u okviru projekta „Niklo kao ja“
Niške vesti 14.10.2025
U okviru projekta „Niklo kao ja“ koji realizuje kompanija A1 Srbija, Niš je obogaćen novim urbanim vrtom – diverzitetskom baštom, formiranom na Obilićevom vencu. Srce ovog zelenog kutka čini kompozicija prirodnog kamenja koja simbolično ocrtava konture… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 71 povezana
Iz SPS potvrđeno: Ružić isključen iz stranke jer joj nanosi ogromnu političku štetu
Vranje news pre 7 minutajoš 38 povezanih
(Foto) Policija traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo u Danilovgradu, pronađen automobil kojim je pobegao
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 67 povezanih
Srbija savladala Italiju u Pezaru i napravila korak ka Mundobasketu
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 54 povezane
Tužilaštvo: Saslušana trojica osumnjičenih za otmicu državljana Avganistana i Turske
N1 Info pre 4 satijoš 37 povezanih