Povezane vesti
Slovački predsednik u Skoplju podržao evrointegracije Severne Makedonije i krikovao EU
Slobodna Evropa pre 6 sati
Slovački predsednik Peter Pelegrini (Pellegrini) izjavio je u utorak u Skoplju da njegova zemlja snažno podržava evrointegracije Severne Makedonije, ali i kritikovao Evropsku uniju navodeći da primenjuje dvostruke standarde u procesu proširenja. "Razumem… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope
NIN pre 6 sati
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope
Beta pre 7 sati
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Radio sto plus pre 7 sati
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. “Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Vesti dana »

Podrška za Petu i od učenika drugih gimnazija, kao i bivših đaka (VIDEO)
N1 Info pre 5 satijoš 42 povezane

Studenti Poljoprivrednog fakulteta: Naša koleginica doživela policijsko nasilje, MUP: Povrede zadobila u udesu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih

(BLOG) Skupština Srbije: O amandmanima na predložene zakone i o zlostavljanoj studentkinji Poljoprivrednog fakulteta
N1 Info pre 3 satajoš 38 povezanih

Orlovi uspeli da preokrenu! Juventusova veza ponovo radi - sjajan centaršut Kostića, pa golčina Dušana Vlahovića za vođstvo Srbije! Video
Kurir pre 20 minutajoš 79 povezanih