Povezane vesti
Slovački predsednik u Skoplju podržao evrointegracije Severne Makedonije i krikovao EU
Slobodna Evropa 14.10.2025
Slovački predsednik Peter Pelegrini (Pellegrini) izjavio je u utorak u Skoplju da njegova zemlja snažno podržava evrointegracije Severne Makedonije, ali i kritikovao Evropsku uniju navodeći da primenjuje dvostruke standarde u procesu proširenja. "Razumem… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope
NIN 14.10.2025
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope
Beta 14.10.2025
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Radio sto plus 14.10.2025
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. “Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Vesti dana »
Muškarac iz okoline Leskovca kamionom udario staricu van pešačkog prelaza, preminula u bolnici
Jugmedia pre 1 satjoš 26 povezanih
Migrant poginuo u prevrtanju čamca kod Slavonskog Broda, više povređenih
Beta pre 26 minutajoš 27 povezanih
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 36 minutajoš 23 povezane
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Amerika glasala protiv! Menja se ime nuklearke i uvode nove mere, Vašington stao uz Rusiju!
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih