Povezane vesti
Slovački predsednik u Skoplju podržao evrointegracije Severne Makedonije i krikovao EU
Slobodna Evropa pre 30 dana
Slovački predsednik Peter Pelegrini (Pellegrini) izjavio je u utorak u Skoplju da njegova zemlja snažno podržava evrointegracije Severne Makedonije, ali i kritikovao Evropsku uniju navodeći da primenjuje dvostruke standarde u procesu proširenja. "Razumem… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope
NIN pre 30 dana
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope
Beta pre 30 dana
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Radio sto plus pre 30 dana
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. “Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Makronom i o razvoju nuklearne energije u Srbiji, upoznao sam ga sa situacijom u vezi NIS-a
RTV pre 3 satajoš 6 povezanih
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Pokret slobodnih građana i Zeleno-levi front sklopili strateško partnerstvo na ceremoniji potpisivanja Memoranduma
Blic pre 6 satijoš 1 povezana