Повезане вести
Словачки председник у Скопљу подржао евроинтеграције Северне Македоније и криковао ЕУ
Слободна Европа пре 30 дана
Словачки председник Петер Пелегрини (Пеллегрини) изјавио је у уторак у Скопљу да његова земља снажно подржава евроинтеграције Северне Македоније, али и критиковао Европску унију наводећи да примењује двоструке стандарде у… »
Председник Словачке: Проширење ЕУ на Западни Балкан ће учврстити стабилност и безбедност Европе
НИН пре 30 дана
Председник Словачке Петер Пелегрини оценио је данас у Скопљу да је проширење Европске уније (ЕУ) на Западни Балкан начин на који ће се учврстити стабилност и безбедност целе Европе. "Драго ми је што сам данашњом посетом успео… »
Председник Словачке: Проширење ЕУ на Западни Балкан ће учврстити стабилност и безбедност Европе
Бета пре 30 дана
Председник Словачке Петер Пелегрини оценио је данас у Скопљу да је проширење Европске уније (ЕУ) на Западни Балкан начин на који ће се учврстити стабилност и безбедност целе Европе. "Драго ми је што сам данашњом посетом успео… »
Радио сто плус пре 30 дана
Председник Словачке Петер Пелегрини оценио је данас у Скопљу да је проширење Европске уније (ЕУ) на Западни Балкан начин на који ће се учврстити стабилност и безбедност целе Европе. “Драго ми је што сам данашњом посетом успео… »
Вести дана »
За 15 година кад нестане угља... Вучић говорио са Макроном о кључним стварима за Србију
Ало пре 5 сатијош 6 повезаних
Златни викенд, а онда драматичан преокрет: Од -2 до +20 за само неколико сати: Време ће се мењати док трепнете - овог датума стиже оштро захлађење
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних
Славе се Свети Врачи, заштитници лекара – верује се да се данас треба молити за оздрављење
РТС пре 57 минутајош 3 повезане
У Румунији одржана војна вежба НАТО током које је симулирано активирање Члана 5
РТВ пре 1 минутјош 1 повезана