Povezane vesti

Slovački predsednik u Skoplju podržao evrointegracije Severne Makedonije i krikovao EU

Slovački predsednik u Skoplju podržao evrointegracije Severne Makedonije i krikovao EU

Slobodna Evropa pre 6 sati
Slovački predsednik Peter Pelegrini (Pellegrini) izjavio je u utorak u Skoplju da njegova zemlja snažno podržava evrointegracije Severne Makedonije, ali i kritikovao Evropsku uniju navodeći da primenjuje dvostruke standarde u procesu proširenja. "Razumem… »
Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope

Predsednik Slovačke: Proširenje EU na Zapadni Balkan će učvrstiti stabilnost i bezbednost Evrope

NIN pre 6 sati
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »

Beta pre 7 sati
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. "Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »

Radio sto plus pre 7 sati
Predsednik Slovačke Peter Pelegrini ocenio je danas u Skoplju da je proširenje Evropske unije (EU) na Zapadni Balkan način na koji će se učvrstiti stabilnost i bezbednost cele Evrope. “Drago mi je što sam današnjom posetom uspeo da ispunim moju želju da… »

Vesti dana »