Повезане вести

Словачки председник у Скопљу подржао евроинтеграције Северне Македоније и криковао ЕУ

Словачки председник у Скопљу подржао евроинтеграције Северне Македоније и криковао ЕУ

Слободна Европа пре 30 дана
Словачки председник Петер Пелегрини (Пеллегрини) изјавио је у уторак у Скопљу да његова земља снажно подржава евроинтеграције Северне Македоније, али и критиковао Европску унију наводећи да примењује двоструке стандарде у… »
Председник Словачке: Проширење ЕУ на Западни Балкан ће учврстити стабилност и безбедност Европе

Председник Словачке: Проширење ЕУ на Западни Балкан ће учврстити стабилност и безбедност Европе

НИН пре 30 дана
Председник Словачке Петер Пелегрини оценио је данас у Скопљу да је проширење Европске уније (ЕУ) на Западни Балкан начин на који ће се учврстити стабилност и безбедност целе Европе. "Драго ми је што сам данашњом посетом успео… »

Бета пре 30 дана
Председник Словачке Петер Пелегрини оценио је данас у Скопљу да је проширење Европске уније (ЕУ) на Западни Балкан начин на који ће се учврстити стабилност и безбедност целе Европе. "Драго ми је што сам данашњом посетом успео… »

Радио сто плус пре 30 дана
Председник Словачке Петер Пелегрини оценио је данас у Скопљу да је проширење Европске уније (ЕУ) на Западни Балкан начин на који ће се учврстити стабилност и безбедност целе Европе. “Драго ми је што сам данашњом посетом успео… »

Вести дана »