Povezane vesti
"Majka mi je umrla na rukama" Pevač otkrio da od tog šoka ima posledice, pa pomenuo i Halida Bešlića
Telegraf 14.10.2025
Pevač Boris Režak progovorio je o majčinoj smrti, a rastanak sa njom je na njega ostavio bolne posledice. - Mama mi je preminula na rukama, taj opraštaj je ostavio posledice - započeo je Boris Režak priču, pa nastavio: - Mi smrtnici to nismo navikli, to… »
„Majka mi je umrla na rukama“: Boris Režak progovorio o bolnim trenucima
Nova 14.10.2025
Pevač Boris Režak večeras će održati koncert u Beogradu, a u toku medijske kampanje gostovao je u domaćim medijima i govorio o raznim temama. Boris Režak je između ostalog progovorio i o majčinoj smrti, te naveo da je rastanak sa njom bio veoma bolan… »
"Majka mi je umrla na rukama": Bolno priznanje Borisa Režaka: "Taj oproštaj je ostavio posledice"
Blic 14.10.2025
Pevač Boris Režak progovorio je o majčinoj smrti, a rastanak sa njom je na njega ostavio bolne posledice. - Mama mi je preminula na rukama, taj opraštaj je ostavio posledice, započeo je Boris Režak. - Scena kad sam se opraštao od majke, umrla mi je na… »
"Mama mi je umrla na rukama" Bolno sećanje Borisa Režaka: Posle godinu dana počeo sam da se preispitujem
Kurir 14.10.2025
Pevač Boris Režak progovorio je o majčinoj smrti, a rastanak sa njom je na njega ostavio bolne posledice. - Mama mi je preminula na rukama, taj opraštaj je ostavio posledice - započeo je Boris Režak. - Scena kad sam se opraštao od majke, umrla mi je na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 44 minutajoš 48 povezanih
Uživo izvori CNN kažu da Tramp razmatra razne vrste vojnih opcija u Iranu: Američka vojska neće ići na iransko tlo
Kurir pre 19 minutajoš 33 povezane
Britanija i Nemačka razmatraju povećanje NATO prisustva na Grenlandu
Politika pre 29 minutajoš 29 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba, u Ivanjici bez struje još 900 potrošača
RTV pre 1 satjoš 58 povezanih