Povezane vesti

"Majka mi je umrla na rukama" Pevač otkrio da od tog šoka ima posledice, pa pomenuo i Halida Bešlića

"Majka mi je umrla na rukama" Pevač otkrio da od tog šoka ima posledice, pa pomenuo i Halida Bešlića

Telegraf pre 5 sati
Pevač Boris Režak progovorio je o majčinoj smrti, a rastanak sa njom je na njega ostavio bolne posledice. - Mama mi je preminula na rukama, taj opraštaj je ostavio posledice - započeo je Boris Režak priču, pa nastavio: - Mi smrtnici to nismo navikli, to… »
„Majka mi je umrla na rukama“: Boris Režak progovorio o bolnim trenucima

„Majka mi je umrla na rukama“: Boris Režak progovorio o bolnim trenucima

Nova pre 6 sati
Pevač Boris Režak večeras će održati koncert u Beogradu, a u toku medijske kampanje gostovao je u domaćim medijima i govorio o raznim temama. Boris Režak je između ostalog progovorio i o majčinoj smrti, te naveo da je rastanak sa njom bio veoma bolan… »
"Majka mi je umrla na rukama": Bolno priznanje Borisa Režaka: "Taj oproštaj je ostavio posledice"

"Majka mi je umrla na rukama": Bolno priznanje Borisa Režaka: "Taj oproštaj je ostavio posledice"

Blic pre 7 sati
Pevač Boris Režak progovorio je o majčinoj smrti, a rastanak sa njom je na njega ostavio bolne posledice. - Mama mi je preminula na rukama, taj opraštaj je ostavio posledice, započeo je Boris Režak. - Scena kad sam se opraštao od majke, umrla mi je na… »
"Mama mi je umrla na rukama" Bolno sećanje Borisa Režaka: Posle godinu dana počeo sam da se preispitujem

"Mama mi je umrla na rukama" Bolno sećanje Borisa Režaka: Posle godinu dana počeo sam da se preispitujem

Kurir pre 7 sati
Pevač Boris Režak progovorio je o majčinoj smrti, a rastanak sa njom je na njega ostavio bolne posledice. - Mama mi je preminula na rukama, taj opraštaj je ostavio posledice - započeo je Boris Režak. - Scena kad sam se opraštao od majke, umrla mi je na… »

Vesti dana »