Povezane vesti
Kako zaštititi najranjivije u vanrednim situacijama?
RTK 14.10.2025
Radionica posvećena zdravlju i bezbednosti ranjivih kategorija u vanrednim situacijama okupila je stručnjake i predstavnike lokalnih i nacionalnih organizacija. Ovaj edukativni događaj organizovan uz podršku Evropske unije, realizovan je u saradnji sa… »
Unapređenje zaštite ranjivih kategorija u vanrednim situacijama tema radionice u Kragujevcu
iKragujevac 14.10.2025
Radionica Zdravlje i bezbednost ranjivih kategorija stanovništva u vanrednim situacijama koju je uz podršku Evropske unije, Grad Kragujevac organizovao u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Kragujevac, Savezom slepih i slabovidih Kragujevca i… »
Radionica o bezbednosti slepih i slabovidih u vanrednim situacijama održana u Kragujevcu
Glas Šumadije 14.10.2025
U Kragujevcu je održana radionica pod nazivom „Zdravlje i bezbednost ranjivih kategorija stanovništva u vanrednim situacijama“, u okviru projekta „EU za zdravstveni sistem Srbije“. Cilj radionice bio je unapređenje zaštite osoba sa invaliditetom, posebno… »
Kragujevac: Radionica za bezbednost slepih u vanrednim situacijama
Serbian News Media 14.10.2025
U Kragujevcu je održana radionica “Zdravlje i bezbednost ranjivih kategorija stanovništva u vanrednim situacijama”, u okviru projekta “EU za zdravstveni sistem Srbije”. Cilj radionice, koju su podržali Evropska unija (EU), UNDP i SZO, bio je unapređenje… »
Vesti dana »
I dalje traje potpisivanje podrške studentima: Lapovo, Kragujevac, Kraljevo… BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 55 povezanih
Zatvorena birališta na Kosovu i Metohiji, do 18 časova glasalo 38,55 odsto birača
Nova pre 24 minutajoš 58 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 3 minutajoš 67 povezanih
Napadnut poslanik Ekološkog ustanka ispred "Ćacilenda" (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 21 povezana