Povezane vesti

Balijagić priznao zločin, tvrdi da je isprovociran

Balijagić priznao zločin, tvrdi da je isprovociran

IndeksOnline pre 4 sati
Bijelo Polje – Alija Balijagić (64) iz Bijelog Polja izjavio je pred Višim sudom da ne bi ubio brata i sestru, Jovana i Milenku Madžgalj, u selu Sokolac da ga nisu isprovocirali. Dodao je da je drugi hitac u pravcu sestre ispalio, kako tvrdi, „iz humanih… »
Počelo suđenje Aliji Balijagiću za dvostruko ubistvo u Crnoj Gori

Počelo suđenje Aliji Balijagiću za dvostruko ubistvo u Crnoj Gori

N1 Info pre 5 sati
Posle skoro godinu od dvostrukog ubistva u selu Sokolac, u Crnoj Gori, počelo je suđenje Aliji Balijagiću, Bjelopoljcu osumnjičenom za to ubistvo. Predstavnik oštećene porodice i brat ubijenih Velibor Madžgalj kazao je da ovde nije reč o ubistvu već o… »
"Ubio sam je iz humanih razloga, da se ne muči": Šokantna izjava Alije Balijagića, ubio brata i sestru u Crnoj Gori

"Ubio sam je iz humanih razloga, da se ne muči": Šokantna izjava Alije Balijagića, ubio brata i sestru u Crnoj Gori

Mondo pre 4 sati
Danas je u Višem sudu u Bijelom Polju u Crnoj Gori počelo suđenje Aliji Balijagiću, pišu " Vijesti". On je osumnjičen da je 24. oktobra 2024. godine u selu kod Bijelog Polja ubio brata i sestru, Jovana i Milenku Madžgalj. Potom je danima bio u bekstvu… »
Balijagić pred sudom: Svirepi ubica otkrio jeziv motiv zločina u Sokocu

Balijagić pred sudom: Svirepi ubica otkrio jeziv motiv zločina u Sokocu

Večernje novosti pre 5 sati
BJELOPOLjAC Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali i dodao da je u pravcu sestre drugi hitac iz puške ispalio iz humanih razloga, da se ne muči. Foto: Printsrkin… »
Balijagić: Brata i sestru Madžgalj ubio "jer su ga isprovocirali", žao mu što nije ubio još četvoricu komšija

Balijagić: Brata i sestru Madžgalj ubio "jer su ga isprovocirali", žao mu što nije ubio još četvoricu komšija

RTV pre 5 sati
BIJELO POLJE - Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali i dodao da je u pravcu sestre drugi hitac iz puške ispalio iz humanih razloga, da se ne muči… »
Balijagić: Nisam poznavao porodicu Madžgalj, sve se dogodilo posle „provokacije“

Balijagić: Nisam poznavao porodicu Madžgalj, sve se dogodilo posle „provokacije“

NIN pre 6 sati
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) izjavio je pred Višim sudom u Bijelom Polju da ne bi ubio brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac „da ga nisu isprovocirali“. Tvrdio je i da je drugi hitac u Milenku ispalio „iz humanih razloga, da se ne… »
Balijagić: Brata i sestru Madžgalj ne bi ubio da me nisu isprovocirali

Euronews pre 5 sati
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali i dodao da je u pravcu sestre drugi hitac iz puške ispalio iz humanih razloga, da se ne muči. Balijagić je to rekao… »
Počelo suđenje Balijagiću: Otkrio motiv dvostrukog ubistva

Počelo suđenje Balijagiću: Otkrio motiv dvostrukog ubistva

B92 pre 5 sati
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali i dodao da je u pravcu sestre drugi hitac iz puške ispalio iz humanih razloga, da se ne muči. Balijagić je to rekao… »
Užas na suđenju aliji balijagiću: "u Jovana sam pucao jer me je nazvao džukelo, a u ženu iz humanih razloga"

Užas na suđenju aliji balijagiću: "u Jovana sam pucao jer me je nazvao džukelo, a u ženu iz humanih razloga"

Alo pre 6 sati
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali, dodajući da je u pravcu sestre drugi hitac iz puške "ispalio iz humanih razloga, da se ne muči" On je to kazao danas… »

Telegraf pre 5 sati
"Ne bih je pucao da mi nije rekla džukelo ubi mi: Brata!" Dvostruki ubica Alija Balijagić na sudu izneo jezivu odbranu

"Ne bih je pucao da mi nije rekla džukelo ubi mi: Brata!" Dvostruki ubica Alija Balijagić na sudu izneo jezivu odbranu

Blic pre 6 sati
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) izjavio je da brata i sestru, Jovana i Milenku Madžgalj, u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali, dodajući da je drugi hitac u pravcu sestre ispalio iz humanih razloga, kako se ne bi mučila. To je rekao danas… »
"Ženu sam ubio iz humanih razloga, da se ne muči" Šokantna i sramna odbrana dvostrukog ubice Alije Balijagića! Brat ubijenih…

"Ženu sam ubio iz humanih razloga, da se ne muči" Šokantna i sramna odbrana dvostrukog ubice Alije Balijagića! Brat ubijenih…

Kurir pre 6 sati
U Višem sudu u Bijelom Polju danas je posle skoro godinu od dvostrukog ubistva u Sokocu, počelo suđenje Aliji Balijagiću (64). On je, podsetimo, 24. oktobra 2024. godine u bijelopoljskom selu, hicima iz puške ubio brata i sestru, Jovana i Milenku… »
"Ženu sam ubio iz humanih razloga, a brata..." Alija Balijagić izrekao strašne reči u sudu: Da to nije uradila

"Ženu sam ubio iz humanih razloga, a brata..." Alija Balijagić izrekao strašne reči u sudu: Da to nije uradila

Telegraf pre 6 sati
Godinu dana od dvostrukog ubistva u Sokocu, u Višem sudu u Bijelom Polju danas je počelo suđenje Aliji Balijagiću (64). On je, podsetimo, 24. oktobra 2024. godine u bijelopoljskom selu, hicima iz puške ubio brata i sestru, Jovana i Milenku Madžgalj, a… »

Vesti dana »