Povezane vesti

(Video) "sestru sam blokirala, posvađale smo se": Tijana Dapčević otvoreno o porodičnim problemima, pa se dotakla i zdravlja…

(Video) "sestru sam blokirala, posvađale smo se": Tijana Dapčević otvoreno o porodičnim problemima, pa se dotakla i zdravlja…

Blic pre 9 sati
Pevačica Tijana Dapčević će se publici uskoro predstaviti u potpuno drugačijem svetlu, naime, ona će osim pesmom, ovoga puta razgaliti sve stend up pod nazivom “Menopauza”, gde će u šaljivom maniru govoriti o temi koja nikako ne sme biti tabu. Tijana je… »
"Posvađala sam se sa sestrom i blokirala je" Tijana Dapčević otkrila sve o porodičnim odnosima: Muž mi je i najbolji prijatelj…

"Posvađala sam se sa sestrom i blokirala je" Tijana Dapčević otkrila sve o porodičnim odnosima: Muž mi je i najbolji prijatelj…

Kurir pre 9 sati
Pevačica Tijana Dapčević će se publici uskoro predstaviti u potpuno drugačijem svetlu. Ona će osim pesmom, ovoga puta razgaliti sve stend up pod nazivom “Menopauza”, gde će u šaljivom maniru govoriti o temi koja nikako ne sme biti tabu. - U pitanju je… »

Vesti dana »