Povezane vesti
"Prihvatam DNK test" Ivan i Miljana se žestoko sukobili, ona mu odbrusila: "Upropaštava mi sina"
Telegraf 14.10.2025
Odnos Miljane Kulić i Ivana Marinkovića godinama je jako turbulentan, a sada je došlo do novog sukoba. Naime, između njih je sada u Eliti 9 došlo do konflikta a tom prilikom Kulićeva mu je zabranila da viđa njihovog sina Željka. - Moja porodica ga je… »
"Prihvatam DNK test": Žestoka svađa Miljane Kulić i Ivana Marinkovića: "Upropaštava mi sina"
Blic 14.10.2025
Odnos Miljane Kulić i Ivana Marinkovića godinama je jako turbulentan, a sada je došlo do novog sukoba. Naime, Miljana i Ivan posvađali su se tokom boravka u "Eliti 9", a Kulićeva je zabranila Ivanu da viđa njihovog zajedničkog sina Željka. - Moja… »
Vesti dana »
"Izdaja porodice nije dostignuće" Ovo je bivša žena Petera Mađara koju je tajno snimao: Razvod je bio jeziv i sav prljav veš je isplivao
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pretnje potapanjem brodova iz Bele kuće i Teherana, cena nafte opet skočila
RTV pre 45 minutajoš 1 povezana
Danas moguća kiša i pljuskovi: olujna košava, temperatura do 20 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Mi stvaramo budućnost na frontu; Lavrov: Odnosi sa Mađarskom zavisiće od balansa interesa
RTV pre 40 minutajoš 1 povezana