Povezane vesti

Veliki sam obožavalac Beogradske filharmonije

Veliki sam obožavalac Beogradske filharmonije

Politika 14.10.2025
Čast mi je što otvaram Bemus, sa briljantnim kontrabasistom Strahinjom Mitrovićem i repertoarom koji mi je blizak srcu, posebno završnim delom koncerta: Orkestarskom svitom „La strada” Nina Rote, iz filma „Ulica”, u režiji Federika Felinija i u… »
Dirigent Karlo Ponti o BEMUS-u: Čast mi je da otvorim festival sa Beogradskom filharmonijom

Dirigent Karlo Ponti o BEMUS-u: Čast mi je da otvorim festival sa Beogradskom filharmonijom

Beta 14.10.2025
Italijanski dirigent Karlo Ponti izjavio je povodom otvaranja 57. Beogradskih muzičkih svečanosti (BEMUS) da se raduje susretu sa beogradskom publikom i da mu je čast da otvori taj festival, saopštili su danas organizatori.  Ponti je u video obraćanju… »
Slavni dirigent Karlo Ponti za "Blic": Biti potomak poznatih umetnika nikada mi nije bio teret

Slavni dirigent Karlo Ponti za "Blic": Biti potomak poznatih umetnika nikada mi nije bio teret

Blic 14.10.2025
Koncert koji će otvoriti 57. Bemus 16. oktobra u 20 časova u Zadužbini Ilije M. Kolarca izvešće Beogradska filharmonija sa solistom na kontrabasu Strahinjom Mitrovićem, a orkestrom će dirigovati Karlo Ponti, čuveni italijanski dirigent, u čijoj… »
Bemus: počinje u četvrtak: Karlo Ponti sa Beogradskom filharmonijom na otvaranju Beogradskih muzičkih svečanosti

Bemus: počinje u četvrtak: Karlo Ponti sa Beogradskom filharmonijom na otvaranju Beogradskih muzičkih svečanosti

Blic 14.10.2025
U četvrtak 16. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca koncertom Beogradske filharmonije biće otvoren 57. Beogradske muzičke svečanosti BEMUS. Na programu će biti Simfonijski kapričo, Đakoma Pučinija i Divertimento končertante za kontrabas i orkestar i… »

Vesti dana »