Povezane vesti

Veliki sam obožavalac Beogradske filharmonije

Veliki sam obožavalac Beogradske filharmonije

Politika pre 9 sati
Čast mi je što otvaram Bemus, sa briljantnim kontrabasistom Strahinjom Mitrovićem i repertoarom koji mi je blizak srcu, posebno završnim delom koncerta: Orkestarskom svitom „La strada” Nina Rote, iz filma „Ulica”, u režiji Federika Felinija i u… »
Dirigent Karlo Ponti o BEMUS-u: Čast mi je da otvorim festival sa Beogradskom filharmonijom

Dirigent Karlo Ponti o BEMUS-u: Čast mi je da otvorim festival sa Beogradskom filharmonijom

Beta pre 9 sati
Italijanski dirigent Karlo Ponti izjavio je povodom otvaranja 57. Beogradskih muzičkih svečanosti (BEMUS) da se raduje susretu sa beogradskom publikom i da mu je čast da otvori taj festival, saopštili su danas organizatori.  Ponti je u video obraćanju… »
Slavni dirigent Karlo Ponti za "Blic": Biti potomak poznatih umetnika nikada mi nije bio teret

Slavni dirigent Karlo Ponti za "Blic": Biti potomak poznatih umetnika nikada mi nije bio teret

Blic pre 10 sati
Koncert koji će otvoriti 57. Bemus 16. oktobra u 20 časova u Zadužbini Ilije M. Kolarca izvešće Beogradska filharmonija sa solistom na kontrabasu Strahinjom Mitrovićem, a orkestrom će dirigovati Karlo Ponti, čuveni italijanski dirigent, u čijoj… »
Bemus: počinje u četvrtak: Karlo Ponti sa Beogradskom filharmonijom na otvaranju Beogradskih muzičkih svečanosti

Bemus: počinje u četvrtak: Karlo Ponti sa Beogradskom filharmonijom na otvaranju Beogradskih muzičkih svečanosti

Blic pre 9 sati
U četvrtak 16. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca koncertom Beogradske filharmonije biće otvoren 57. Beogradske muzičke svečanosti BEMUS. Na programu će biti Simfonijski kapričo, Đakoma Pučinija i Divertimento končertante za kontrabas i orkestar i… »

Vesti dana »