Povezane vesti
"Ne može se opravdati" Aneli Ahmić prelomila i donela šok odluku, tiče se Luke, nije mogla više da izdrži
Alo pre 11 sati
Ahmićeva se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako gleda na odnos sa Lukom. Otkako je Aneli Ahmić svog verenika Luku Vujovića ispratila u Elitu 9, ovaj rijaliti par ne prestaje da bude glavna tema među gledaocima i pripadnicima sedme sile… »
"Ljubav očito nije postojala sa jedne strane" Izgleda da je Aneli zauvek raskrstila sa Lukom, hitno se oglasila: Ostavite me…
Kurir pre 12 sati
Otkako je Aneli Ahmić svog verenika Luku Vujovića ispratila u " Elitu 9", rijaliti par ne prestaje da bude glavna tema gledaocima i pripadnicima sedme sile. O njihovom odnosu se dosta spekulisalo u poslednje vreme, a Aneli je sada rešila da progovori o… »
Vesti dana »

(Radarski snimak) uživajte do ovog dana, a onda stiže potpuni obrt! Temperatura pada i baš će da pljušti, a evo šta nam sledi za vikend
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Od danas lakša otplata kredita za stan! Evo kako će izgledati nove olakšice za izmirenje dugovanja bankama
Blic pre 56 minutajoš 4 povezane

Hamas vratio četiri tela talaca: Još 20 Izraelaca se vode kao nestali
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih

Tramp: Zelenski dolazi kod mene u petak, želi "tomahavk" – razočaran sam u Putina
RTS pre 1 satjoš 2 povezane