Povezane vesti
Rodila se kao Njegoš, SAD je nikolina! Muškarce dovodi do ludila, a hvalila se na sva usta zbog veze sa poznatim fudbalerom…
Kurir pre 11 sati
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, nedavno je priznala da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. - U romansi sam sa fudbalerom... Trenutno pregovaramo. Ja hoću nešto, on hoće nešto drugo. Ja hoću sve od njega. Valjda sam zaslužila… »
Naša transrodna influenserka priznala vezu s fudbalerom! Ne želi više da krije: "Hoću sve od njega" (foto)
Alo pre 12 sati
Tada je otkrila i da fudbaler nije oženjen, da igra "preko", te da do sada nije gledala njegove utakmice. Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, nedavno je priznala da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. - U romansi sam sa… »
Vesti dana »

Pantelić: U Briselu se smeju na izjave naših zvaničnika da će Srbija ispuniti uslove za članstvo do 2026.
N1 Info pre 14 minutajoš 28 povezanih

Uskoro stiže i sneg, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, evo kakvo vreme nas očekuje pred zimu
Mondo pre 18 minutajoš 22 povezane

Počela grejna sezona: Kakva je situacija u Beogradu i gde su u Srbiji radijatori ostali hladni
NIN pre 39 minutajoš 17 povezanih

Ambasadorka Izraela prenela srpskom narodu zahvalnost porodice Alona Ohela na podršci
Novi magazin pre 23 minutajoš 21 povezana