Povezane vesti
Rodila se kao Njegoš, SAD je nikolina! Muškarce dovodi do ludila, a hvalila se na sva usta zbog veze sa poznatim fudbalerom…
Kurir 14.10.2025
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, nedavno je priznala da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. - U romansi sam sa fudbalerom... Trenutno pregovaramo. Ja hoću nešto, on hoće nešto drugo. Ja hoću sve od njega. Valjda sam zaslužila… »
Naša transrodna influenserka priznala vezu s fudbalerom! Ne želi više da krije: "Hoću sve od njega" (foto)
Alo 14.10.2025
Tada je otkrila i da fudbaler nije oženjen, da igra "preko", te da do sada nije gledala njegove utakmice. Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, nedavno je priznala da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. - U romansi sam sa… »
Vesti dana »
Tramp otkazao putovanje svojih izaslanika u Islamabad: Previše je vremena izgubljeno na putovanja
Radio 021 pre 18 minutajoš 76 povezanih
Tačno ovog dana se vreme menja! Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića: Evo kada kreće kiša, pominje i sneg
Pravda pre 8 satijoš 31 povezana
Oglasio se Viktor Orban: Odlazeći premijer Mađarske doneo odluku o učešću u novom sazivu Parlamenta
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
U Nišu, opet, protest zbog oduzimanja dozvola za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Medijska kutija pre 1 satjoš 14 povezanih