Povezane vesti
„Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu“
Nova 14.10.2025
Donald Tramp rekao je danas da bi trebalo "kazniti" Španiju zbog njenog budžeta za odbranu, koji on smatra suviše malim u odnosu na njen bruto domaći proizvod. „Mislio sam da ih kaznim na trgovinskom planu sa carinama zbog toga što su uradili“, rekao je… »
Tramp kaže Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu
Novi magazin 14.10.2025
Donald Tramp rekao je danas da bi trebalo "kazniti" Španiju zbog njenog budžeta za odbranu, koji on smatra suviše malim u odnosu na njen bruto domaći proizvod. "Mislio sam da ih kaznim na trgovinskom planu sa carinama zbog toga što su uradili", rekao je… »
Tramp preti NATO državi! "Veoma sam nezadovoljan..."
Alo 14.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas da će uvesti carine i druge trgovinske mere Španiji zbog odbijanja te zemlje da poveća izdvajanja za odbranu na pet odsto BDP-a, na šta su se obavezale članice NATO na samitu u Hagu u junu ove godine. -… »
Rasulo: Tramp preti NATO državi!
Večernje novosti 14.10.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp zapretio je danas da će uvesti carine i druge trgovinske mere Španiji zbog odbijanja te zemlje da poveća izdvajanja za odbranu na pet odsto BDP-a, na šta su se obavezale članice NATO na samitu u Hagu u junu ove godine… »
Vesti dana »
Vučić u Davosu: Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
Sputnik pre 51 minutajoš 54 povezane
"Grenland - američka teritorija od 2026": Tramp ponovo provocira, ovoga puta kolorizovano
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 8 satijoš 31 povezana
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 2 satajoš 6 povezanih
Vlada Srbije imenovala Bojana Suđića za v.d. direktorka Beogradske filharmonije: Orkestar se protivi ovoj odluci
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih