Povezane vesti
„Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu“
Nova 14.10.2025
Donald Tramp rekao je danas da bi trebalo "kazniti" Španiju zbog njenog budžeta za odbranu, koji on smatra suviše malim u odnosu na njen bruto domaći proizvod. „Mislio sam da ih kaznim na trgovinskom planu sa carinama zbog toga što su uradili“, rekao je… »
Tramp kaže Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu
Novi magazin 14.10.2025
Donald Tramp rekao je danas da bi trebalo "kazniti" Španiju zbog njenog budžeta za odbranu, koji on smatra suviše malim u odnosu na njen bruto domaći proizvod. "Mislio sam da ih kaznim na trgovinskom planu sa carinama zbog toga što su uradili", rekao je… »
Tramp preti NATO državi! "Veoma sam nezadovoljan..."
Alo 14.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas da će uvesti carine i druge trgovinske mere Španiji zbog odbijanja te zemlje da poveća izdvajanja za odbranu na pet odsto BDP-a, na šta su se obavezale članice NATO na samitu u Hagu u junu ove godine. -… »
Rasulo: Tramp preti NATO državi!
Večernje novosti 14.10.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp zapretio je danas da će uvesti carine i druge trgovinske mere Španiji zbog odbijanja te zemlje da poveća izdvajanja za odbranu na pet odsto BDP-a, na šta su se obavezale članice NATO na samitu u Hagu u junu ove godine… »
Vesti dana »
Akcija „Raspiši pobedu“: Biće potrebno nekoliko dana da se prebroje svi listići
Vreme pre 59 minutajoš 64 povezane
Traje sastanak Trampa i Zelenskog: “Putin je ozbiljan u vezi okončanja rata”
Vesti online pre 1 satjoš 24 povezane
Sjajna vest za navijače Partizana: Poznato kada se vraća Karlik Džons!
Kurir pre 25 minutajoš 31 povezana
BLOG Kreće brojanje potpisa prikupljenih u akciji „Raspiši pobedu“: Studenti najavili da će im za neka mesta biti potrebno i više dana
Nova pre 55 minutajoš 56 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati izbora na Kosovu i Metohiji, Samoopredeljenje veliki pobednik
Nova pre 10 minutajoš 61 povezana