Povezane vesti

„Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu“

„Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu“

Nova pre 11 sati
Donald Tramp rekao je danas da bi trebalo "kazniti" Španiju zbog njenog budžeta za odbranu, koji on smatra suviše malim u odnosu na njen bruto domaći proizvod. „Mislio sam da ih kaznim na trgovinskom planu sa carinama zbog toga što su uradili“, rekao je… »
Tramp kaže Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu

Tramp kaže Španiju treba kazniti zbog premalog budžeta za odbranu

Novi magazin pre 11 sati
Donald Tramp rekao je danas da bi trebalo "kazniti" Španiju zbog njenog budžeta za odbranu, koji on smatra suviše malim u odnosu na njen bruto domaći proizvod. "Mislio sam da ih kaznim na trgovinskom planu sa carinama zbog toga što su uradili", rekao je… »
Tramp preti NATO državi! "Veoma sam nezadovoljan..."

Tramp preti NATO državi! "Veoma sam nezadovoljan..."

Alo pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas da će uvesti carine i druge trgovinske mere Španiji zbog odbijanja te zemlje da poveća izdvajanja za odbranu na pet odsto BDP-a, na šta su se obavezale članice NATO na samitu u Hagu u junu ove godine. -… »
Rasulo: Tramp preti NATO državi!

Rasulo: Tramp preti NATO državi!

Večernje novosti pre 12 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp zapretio je danas da će uvesti carine i druge trgovinske mere Španiji zbog odbijanja te zemlje da poveća izdvajanja za odbranu na pet odsto BDP-a, na šta su se obavezale članice NATO na samitu u Hagu u junu ove godine… »

Vesti dana »