Povezane vesti

Puno vapaja i traženja upomoć: Nataša Bekvalac predstavila album ,,Mama”

Puno vapaja i traženja upomoć: Nataša Bekvalac predstavila album ,,Mama”

Kurir pre 6 sati
Nataša Bekvalac je posle punih devet godina objavila album ,,Mama“ i tom prilikom ga prvi put ekskluzivno predstavila na Radiju S3. Na pitanje zašto se album zove baš ,,Mama“ , Nataša je rekla: - Simbolično sam pre šest godina u pesmi koja je bila… »
Nataša: Vratila bih se Danilu! Odmah se oglasila Maja Ognjenović, oboma im poslala jasnu poruku

Nataša: Vratila bih se Danilu! Odmah se oglasila Maja Ognjenović, oboma im poslala jasnu poruku

Hello pre 7 sati
Nataša Bekvalac juče je objavila svoj novi album "Mama" i za samo 24h podigla neverovatnu prašinu u medijima. Njeno sinoćnje gostovanje kod Ognjena Amidžića dodatno je podgrejalo atmosferu, posebno kada je iskreno pričala o svojoj ljubavi sa Miodragom… »
Živu si me ubio: Ovo je pesma koju je Nataša posvetila Koletu, tražio je to od nje

Živu si me ubio: Ovo je pesma koju je Nataša posvetila Koletu, tražio je to od nje

Hello pre 7 sati
Juče je posle punih devet godina Nataša Bekvalac objavila novi album koji simbolično nosi naziv "Mama", na kom se nalazi 10 potpuno različitih pesama. Kako se najavljivalo, na albumu "Mama", našla se i pesma Nataše Bekvalac posvećena Miodragu Kostiću… »
Nataša Bekvalac o ljubavi sa Miodragom Kostićem: „Kole me je zaprosio, ali je radio sve da ne budem pevačica“

Nataša Bekvalac o ljubavi sa Miodragom Kostićem: „Kole me je zaprosio, ali je radio sve da ne budem pevačica“

Nova pre 6 sati
Naša popularna pevačica govorila je o ljubavi sa biznismenom koji je nedavno preminuo, a koja je obeležila početak njene karijere. Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić bili su u vezi pre više od 20 godina, kada je novosadska barbika bila na samom početku… »
"Bio je moj najveći učitelj, ali i mučitelj" Nataša Bekvalac skroz iskreno o ljubavi s Koletom - sve je radio da ne bude…

"Bio je moj najveći učitelj, ali i mučitelj" Nataša Bekvalac skroz iskreno o ljubavi s Koletom - sve je radio da ne bude…

Kurir pre 8 sati
Pevačica Nataša Bekvalac otovreno je prvi put govorila o ljubavi sa pokojnim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, te otkrila zbog čega su raskinuli. Nataša je navela da je "Kole je bio njen najveći učitelj, ali i mučitelj". Kako je prvi put govorila o… »
Nataša prvi put o Miodragu Kostiću: Zaprosio me! U poslednjim danima života tražio je da mu posvetim pesmu, bio je moj učitelj…

Nataša prvi put o Miodragu Kostiću: Zaprosio me! U poslednjim danima života tražio je da mu posvetim pesmu, bio je moj učitelj…

Hello pre 9 sati
Nataša Bekvalac juče je objavila svoj novi album, koji je zaista podigao veliku prašinu. Kako se najavljivalo na albumu "Mama", našla se numera koju je posvetila svojoj najvećoj ljubavi Miodragu Kostiću Koletu. U pitanju je pesma "Patologija", koju… »
Nataša Bekvalac posvetila pesmu pokojnom koletu Otkrila detalje burne ljubavi: "Nije me finansirao, radio je sve da ne budem…

Nataša Bekvalac posvetila pesmu pokojnom koletu Otkrila detalje burne ljubavi: "Nije me finansirao, radio je sve da ne budem…

Alo pre 9 sati
Priznala je i šta joj je rekao u poslednjem periodu njegovog života. Pevačica Nataša Bekvalac otovreno je prvi put govorila o ljubavi sa pokojnim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, te otkrila zbog čega su raskinuli. Kako je i sama Nataša na početku… »
"Nije me finansirao, radio je sve da ne budem pevačica" Nataša prvi put iskreno o burnoj ljubavi sa Koletom

"Nije me finansirao, radio je sve da ne budem pevačica" Nataša prvi put iskreno o burnoj ljubavi sa Koletom

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Nataša Bekvalac otovreno je prvi put govorila o ljubavi sa pokojnim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, te otkrila zbog čega su raskinuli. Kako je i sama Nataša na početku navela, "Kole je bio njen najveći učitelj, ali i mučitelj". Kako je… »
Nataša Bekvalac pesmu posvetila Miodragu Kostiću: "On je to želeo, u jednoj od mojih poslednjih poseta njemu mi je to rekao"

Nataša Bekvalac pesmu posvetila Miodragu Kostiću: "On je to želeo, u jednoj od mojih poslednjih poseta njemu mi je to rekao"

Blic pre 17 sati
Pevačica Nataša Bekvalac objavila je album, a pesmu "Patologija" posvetila je bivšem partneru Miodragu Kostiću. Nataša je u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila da je to bila njegova želja. - Ja kao umetnik imam pravo na svoju vrstu izražavanja, on je to… »

Vesti dana »