Povezane vesti
Bivša zadrugarka operisala tumor u glavi: Zbog vesti koja je potom stigla Jelena završila u suzama
Telegraf pre 1 sat
Bivšoj zadrugarki Jeleni Batos lekari su saopštili da će oporavak nakon operacije tumora u glavi trajati nekolio meseci. Nekadašnja rijaliti učesnica već dugo se bori sa opakom bolešću. Nakon što joj je odstranjen tumor, Jelena Batos se suočila sa… »
"Oporavak će mi trajati 6 meseci, plačem, ali sam bar živa" Zadrugarka operisala tumor na glavi, sada iznela nove detalje
Kurir pre 8 sati
Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Jelena je nedavno operisala tumor na glavi, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram i navela… »
“Plačem, ali sam barem živa! Oporavak će trajati 6 meseci” Zadrugarki operisan tumor na glavi, detalji drame
Telegraf pre 7 sati
Bivša zadrugarka, Jelena Batos nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje oporavka nakon teške operacije. Ona je navela da joj oporavak traje šest meseci, te je na Instagramu napisala da je zbog toga razočarana i da je nakon tog… »
"Oporavak će mi trajati 6 mesec, plačem, ali sam bar živa": Zadrugarka operisala tumor na glavi, sada iznela nove detalje…
Blic pre 9 sati
Bivša zadrugarka, Jelena Batos nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje oporavka nakon teške operacije. Ona je navela da joj oporavak traje šest meseci, te je na Instagramu napisala da je zbog toga razočarana i da je nakon tog… »
Vesti dana »

Mariji Vasić, Ladu Jovoviću i Lazaru Diniću ukinut kućni pritvor
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 27 povezanih

Šok detalji o trans osobi koja je ucenjivala Vujadina: Mladen Mijatović o slučaju koji trese Srbiju
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane

Dolazak Ursule fon der Lajen u Beograd – Afirmacija evropskog puta Srbije
Kurir pre 3 minutajoš 86 povezanih