Povezane vesti
„Seka me je ogovarala, a sa Reljom sam se posvađala“: Nataša Bekvalac iznenadila detaljima odnosa sa kolegama
Nova pre 8 sati
Pevačica je iznenadila detaljima iz odnosa sa svojim kolegama sa kojima deli mesto u žiriju IDJ Pepsi Show-a. Nataša Bekvalac je tokom gostovanja imala zadatak da otkrije šta bi volela da poseduje od onoga što ima Seka Aleksić. „Od Seke bih uzela… »
"Seka Aleksić me je ogovarala" Nataša Bekvalac šokirala, otkrila detalje svađe sa Reljom Popovićem, a samo njoj na estradi…
Kurir pre 12 sati
Pevačica Nataša Bekvalac odgovarala je na pitanja šta bi od koje koleginice prisvojila, a među njima se našla i folkerka Seka Aleksić. Nataša je tom prilikom spomenula da je čula da je Seka ogovara iza leđa. - Od Seke bih uzela samopouzdanje. Seku sam… »
"Čula sam da me je Seka Aleksić ogovarala": Nataša Bekvalac šokirala, otkrila detalje svađe sa Reljom Popovićem, a samo ovoj…
Blic pre 12 sati
Pevačica Nataša Bekvalac odgovarala je na pitanja šta bi od koje koleginice prisvojila, a među njima se našla i folkerka Seka Aleksić. Nataša je tom prilikom spomenula da je čula da je Seka ogovara iza leđa. "Od Seke bih uzela samopouzdanje. Seku sam… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 2 satajoš 52 povezane

Ursula Fon der Lajen doputovala u Skoplje: Predsednica Evropske komisije završava posetu Zapadnom Balkanu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 54 povezane

Nova misterija u vezi "pretučene studentkinje": Instagram nalog nije validan?!
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih

Putin i El Šara u Kremlju: Sirija će poštovati sve ranije sporazume sa Rusijom /video/
Sputnik pre 4 satijoš 34 povezane