Povezane vesti
"Operisao sam glavu, bio 15 dana u bolnici": Pevač imao tešku povredu prilikom pada, ne seća se detalja nesreće: "Učio sam…
Blic pre 6 sati
Pevač Avdo Ahmetović koji se publici predstavio u emisiji "Nikad nije kasno", prisetio se teške povrede koju je imao, života u Americi, ali i zašto je tek sada odlučio da pokaže raskošan glas. Avdo kaže da ranije nije sebi hteo da dozvoli da se odvoji od… »
Pevač doživeo strašnu nezgodu, ničega se ne seća u bolnici bio 15 dana: "Ponovo sam učio da hodam"
Alo pre 8 sati
Usled posledica pada morao je na hitnu operaciju glave, a ističe da se detalja ne seća. Nakon nastupa koji je rasplakao region tokom muzičke emisije "Nikad nije kasno", takmičar Avdo Ahmetović otvorio je dušu i otkrio je nepoznate detalje iz privatnog… »
Pevač doživeo strašnu nesreću, ponovo učio da hoda: "Bio sam 15 dana u bolnici, ne znam šta se dogodilo"
Telegraf pre 9 sati
Nakon nastupa koji je rasplakao region, takmičar Avdo Ahmetović otvorio je dušu i otkrio je nepoznate detalje iz privatnog života. Takmičar se osvrnuo na život u Americi, ali se prisetio i momenta kada je doživeo tešku nesreću. Na samom početku razgovora… »
Vesti dana »

Studentima Luki Stevanoviću i Dimitriju Dimiću ukinut kućni pritvor
N1 Info pre 34 minutajoš 43 povezane

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 10 minutajoš 44 povezane

Otkriveni detalji razgovora Putina i al-šare: Evo šta sirijski predsednik i bivši vođa džihadista i pobunjenika traži od ruskog kolege (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 19 minutajoš 35 povezanih