Povezane vesti
"Operisao sam glavu, bio 15 dana u bolnici": Pevač imao tešku povredu prilikom pada, ne seća se detalja nesreće: "Učio sam…
Blic 15.10.2025
Pevač Avdo Ahmetović koji se publici predstavio u emisiji "Nikad nije kasno", prisetio se teške povrede koju je imao, života u Americi, ali i zašto je tek sada odlučio da pokaže raskošan glas. Avdo kaže da ranije nije sebi hteo da dozvoli da se odvoji od… »
Pevač doživeo strašnu nezgodu, ničega se ne seća u bolnici bio 15 dana: "Ponovo sam učio da hodam"
Alo 15.10.2025
Usled posledica pada morao je na hitnu operaciju glave, a ističe da se detalja ne seća. Nakon nastupa koji je rasplakao region tokom muzičke emisije "Nikad nije kasno", takmičar Avdo Ahmetović otvorio je dušu i otkrio je nepoznate detalje iz privatnog… »
Pevač doživeo strašnu nesreću, ponovo učio da hoda: "Bio sam 15 dana u bolnici, ne znam šta se dogodilo"
Telegraf 15.10.2025
Nakon nastupa koji je rasplakao region, takmičar Avdo Ahmetović otvorio je dušu i otkrio je nepoznate detalje iz privatnog života. Takmičar se osvrnuo na život u Americi, ali se prisetio i momenta kada je doživeo tešku nesreću. Na samom početku razgovora… »
Vesti dana »
Pola estrade kod Sofre: Bekuta uzela pelcer za unuku, došao i ginekolog koji je bio na porođaju Acine žene
Telegraf pre 8 minutajoš 30 povezanih
Pred nastavak suđenja u slučaju Generalštab konzervatorka zaslužna za stavljanje zaštite poručuje: Neko je pokušao da se našali (VIDEO)
Insajder pre 23 minutajoš 40 povezanih
Prognoza MMF: Rast ruske privrede se ubrzava, a evo šta čeka Evropu
Sputnik pre 3 satajoš 40 povezanih
Od sutra do 17. aprila izmene u gradskom prevozu zbog radova u Bulevaru Zorana Đinđića
Danas pre 5 satijoš 25 povezanih
Nova meta Amerike: Za ovog čoveka nude 10 miliona! Brodovi se vraćaju u moreuzu, Tramp: Nešto bi se moglo dogoditi za dan-dva
Kurir pre 28 minutajoš 81 povezana