Povezane vesti
Akademik Kostić: Jako je opasno baviti se društvenim aktivizmom, ali je dužnost, neću se svetiti
Beta 15.10.2025
Doskorašnji predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić izjavio je da je baviti se društvenim aktivizmom kod nas jako opasno, ali da je dužnost iskazati svoje mišljenje. "Ako ne bih rekao ono što mislim, morao bih, što se kaže… »
Nekadašnji predsednik SANU Vladimir Kostić: "Baviti se aktivizmom kod nas jako opasno"
Radio 021 15.10.2025
Doskorašnji predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić izjavio je da je baviti se društvenim aktivizmom kod nas jako opasno, ali da je dužnost iskazati svoje mišljenje. "Ako ne bih rekao ono što mislim, morao bih, što se kaže… »
Akademik Kostić: Jako je opasno baviti se društvenim aktivizmom, ali je dužnost, neću se svetiti
Radio sto plus 15.10.2025
“Ako ne bih rekao ono što mislim, morao bih, što se kaže, da se sakrijem pred sopstvenim unucima i decom. Kad nešto kažem, ne tvrdim da sam u pravu. Ali, ja tako mislim. Smatram da je naša dužnost da iskažemo svoje mišljenje”, rekao je Kostić za list… »
Akademik Kostić: U Srbiji je jako opasno baviti se društvenim aktivizmom, ali je dužnost iskazati mišljenje
N1 Info 15.10.2025
Novi magazin 15.10.2025
Vesti dana »
U Srbiji oblačno i hladnije vreme, sa snegom: Najviša temperatura do pet stepeni
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, nema povređenih
N1 Info pre 26 minutajoš 6 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ - mećava stiže u Srbiju! U ovom delu zemlje pašće skoro pola metra snega, meteoalarmi "gore" zbog opasne pojave
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana
AMSS: Na graničnom prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju šest sati
Euronews pre 11 minutajoš 5 povezanih