Povezane vesti
Akademik Kostić: Jako je opasno baviti se društvenim aktivizmom, ali je dužnost, neću se svetiti
Beta 15.10.2025
Doskorašnji predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić izjavio je da je baviti se društvenim aktivizmom kod nas jako opasno, ali da je dužnost iskazati svoje mišljenje. "Ako ne bih rekao ono što mislim, morao bih, što se kaže… »
Nekadašnji predsednik SANU Vladimir Kostić: "Baviti se aktivizmom kod nas jako opasno"
Radio 021 15.10.2025
Doskorašnji predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić izjavio je da je baviti se društvenim aktivizmom kod nas jako opasno, ali da je dužnost iskazati svoje mišljenje. "Ako ne bih rekao ono što mislim, morao bih, što se kaže… »
Akademik Kostić: Jako je opasno baviti se društvenim aktivizmom, ali je dužnost, neću se svetiti
Radio sto plus 15.10.2025
“Ako ne bih rekao ono što mislim, morao bih, što se kaže, da se sakrijem pred sopstvenim unucima i decom. Kad nešto kažem, ne tvrdim da sam u pravu. Ali, ja tako mislim. Smatram da je naša dužnost da iskažemo svoje mišljenje”, rekao je Kostić za list… »
Akademik Kostić: U Srbiji je jako opasno baviti se društvenim aktivizmom, ali je dužnost iskazati mišljenje
N1 Info 15.10.2025
Novi magazin 15.10.2025
Vesti dana »
Bajatović: Od Gasproma 10 miliona kubika gasa dnevno do kraja marta, cena za domaćinstva bez promene
Sputnik pre 17 minutajoš 15 povezanih
Sneg će okovati Srbiju Temperature u minusu, RHMZ izdao upozorenje; evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
Dnevnik pre 2 satajoš 14 povezanih
Kardinal Nemet u božićnoj poslanici: Različitost u našem društvu ne treba da vodi do dubokih podela
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih