Povezane vesti

Vučević: Insistirao bih da se ispitaju tvrdnje studentkinje da ju je napao policajac

Vučević: Insistirao bih da se ispitaju tvrdnje studentkinje da ju je napao policajac

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas, povodom tvrdnji studentkinje da je zadobila povrede od policajca u Beogradu, da bi na mestu ministra unutrašnjih poslova insistirao da se činjenice utvrde do kraja… »

Blic pre 8 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas, povodom tvrdnji studentkinje Poljoprivrednog fakulteta da je zadobila povrede od policajca u Beogradu, da bi na mestu ministra unutrašnjih poslova insistirao da se činjenice… »

Euronews pre 8 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas, povodom tvrdnji studentkinje da je zadobila povrede od policajca u Beogradu, da bi na mestu ministra unutrašnjih poslova insistirao da se činjenice utvrde do kraja… »
"Jedno je pumpanje, a drugo kad dođu izbori": Vučević o blokaderima i opoziciji

"Jedno je pumpanje, a drugo kad dođu izbori": Vučević o blokaderima i opoziciji

Telegraf pre 9 sati
Lider naprednjaka i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja, Miloš Vučević, rekao je gostujući na Pink televiziji komentarišući blokadere da je jedna stvar pumpanje, a sasvim druga kada se izađe na izbore. Vučević je danas, povodom tvrdnji… »
Jedno je pumpanje, a drugo kad dođu izbori: Vučević o blokaderima i opoziciji: Imaju taj mentalitet dodvoravanja, stalno…

Jedno je pumpanje, a drugo kad dođu izbori: Vučević o blokaderima i opoziciji: Imaju taj mentalitet dodvoravanja, stalno…

Dnevnik pre 9 sati
Lider naprednjaka i savetnik predsednika Republike za regionalna pitanja rekao je gostujući na Pink televiziji komentarišući blokadere da je jedna stvar pumpanje, a sasvim druga kada se izađe na izbore. -Ja da sam na mestu ministra unutrašnjih poslova ja… »

Vesti dana »