Povezane vesti
„Pričaj mi o ljubavi“ u Gorici: Prvo gostovanje Baleta Srpskog narodnog pozorišta u Italiji
Nova 15.10.2025
Balet Srpskog narodnog pozorišta nastupiće na jednom od najmlađih i najzanimljivijih festivala savremene igre Visavi koji se paralelno održava u dva grada - italijanskoj Gorici i slovenačkoj Novoj Gorici 16. oktobra s predstavom "Pričaj mi o ljubavi"… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta na Festivalu Visavi u italijanskoj Gorici
Danas 15.10.2025
Na programu jednog od najmlađih, ali i najzanimljivijih festivala savremene igre koji se paralelno održava u dva grada – italijanskoj Gorici i slovenačkoj Novoj Gorici, 16. oktobra nastupa Balet Srpskog narodnog pozorišta. Predstavu „Pričaj mi o ljubavi“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta na Festivalu Visavi u italijanskoj Gorici
Kurir 15.10.2025
Na programu jednog od najmlađih, ali i najzanimljivijih festivala savremene igre koji se paralelno održava u dva grada – italijanskoj Gorici i slovenačkoj Novoj Gorici, 16. oktobra nastupa Balet Srpskog narodnog pozorišta. Predstavu „Pričaj mi o ljubavi“… »
Vesti dana »
Dvonedeljno primirje SAD i Irana uz saglasnost Izraela Pad cene nafte, ali i brojna otvorena pitanja o budućnosti sukoba: "Ne verujem da će primirje potrajati"
Kurir pre 42 minutajoš 64 povezane
Mir kratkog daha: Eksplozije na Bliskom istoku samo nekoliko sati nakon primirja
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Nikad viđena fotografija Duška Vujoševića, a uz nju i najemotivniji tekst njegovog profesora
Telegraf pre 1 satjoš 82 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih
Protest u Nišu zbog oduzimanja dozvole za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih