Povezane vesti
„Pričaj mi o ljubavi“ u Gorici: Prvo gostovanje Baleta Srpskog narodnog pozorišta u Italiji
Nova 15.10.2025
Balet Srpskog narodnog pozorišta nastupiće na jednom od najmlađih i najzanimljivijih festivala savremene igre Visavi koji se paralelno održava u dva grada - italijanskoj Gorici i slovenačkoj Novoj Gorici 16. oktobra s predstavom "Pričaj mi o ljubavi"… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta na Festivalu Visavi u italijanskoj Gorici
Danas 15.10.2025
Na programu jednog od najmlađih, ali i najzanimljivijih festivala savremene igre koji se paralelno održava u dva grada – italijanskoj Gorici i slovenačkoj Novoj Gorici, 16. oktobra nastupa Balet Srpskog narodnog pozorišta. Predstavu „Pričaj mi o ljubavi“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta na Festivalu Visavi u italijanskoj Gorici
Kurir 15.10.2025
Na programu jednog od najmlađih, ali i najzanimljivijih festivala savremene igre koji se paralelno održava u dva grada – italijanskoj Gorici i slovenačkoj Novoj Gorici, 16. oktobra nastupa Balet Srpskog narodnog pozorišta. Predstavu „Pričaj mi o ljubavi“… »
Vesti dana »
Dvadeset meseci od pada nadstrešnice: Komemorativne šetnje u Novom Sadu i Nišu
Insajder pre 47 minutajoš 31 povezana
Moćni Đoković preslišao Cicipasa 12. put zaredom za treće kolo Vimbldona, Novak najbolji kad je bilo najbitnije
Nova pre 57 minutajoš 60 povezanih
Katar: Postignut pozitivan napredak u posredovanim razgovorima SAD i Irana u Dohi
Insajder pre 22 minutajoš 31 povezana
Studenti u blokadi saopštili da je Andrej Tanko proglašen krivim za ometanje službenog lica
Nedeljnik pre 7 satijoš 23 povezane