Povezane vesti

OpenAI pravi ChatGPT za odrasle

OpenAI pravi ChatGPT za odrasle

PC Press pre 5 sati
Kompanija OpenAI planira da od decembra omogući širu upotrebu ChatGPT-ja za odrasle korisnike, tvrdi direktor Sem Altman. Još je u septembru najavila uvođenje roditeljske kontrole i automatske detekcije starosne dobi, a čini se da je jedan od ciljeva tog… »
ChatGPT od decembra dopušta sadržaj za odrasle uz potvrdu dobi, najavio direktor OpenAI-ja

ChatGPT od decembra dopušta sadržaj za odrasle uz potvrdu dobi, najavio direktor OpenAI-ja

Slobodna Evropa pre 6 sati
Kompanija OpenAI će od decembra dopustiti sadržaj za odrasle korisnicima ChatGPT-a koji potvrde svoju dob, najavio je izvršni direktor Sam Altman. Odluka dolazi nakon što je popularni chatbot postao restriktivan zbog zabrinutosti za korisnike koji se… »
Samo za odrasle: ChatGPT uvodi erotski sadržaj

BBC News pre 9 sati
Promene koje je kompanija najavila usledile su pošto su početkom godine roditelji američkog tinejdžera koji je izvršio samoubistvo podneli tužbu protiv OpenAI-ja. OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima… »

Radio 021 pre 9 sati
Promene koje je kompanija najavila usledile su pošto su početkom godine roditelji američkog tinejdžera koji je izvršio samoubistvo podneli tužbu protiv OpenAI-ja. Reuters OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među… »
OpenAI uvodi “erotske razgovore” u ChatGPT za verifikovane punoletne korisnike

OpenAI uvodi “erotske razgovore” u ChatGPT za verifikovane punoletne korisnike

Benchmark pre 8 sati
OpenAI planira da uskoro omogući „erotske“ razgovore u ChatGPT-u, ali samo korisnicima koji prođu verifikaciju starosti. Direktor kompanije Sem Altman potvrdio je na mreži X da će funkcija biti dostupna od decembra, kada se uvede sistem provere godina… »

Danas pre 9 sati
OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima je i erotski. Ideja je da aplikacija „tretira odrasle korisnike kao odrasle“, kaže Sem Altman, direktor kompanije OpenAI. Sledeće verzije popularnog četbota moći… »

NIN pre 9 sati
OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima je i erotski. Ideja je da aplikacija "tretira odrasle korisnike kao odrasle", kaže Sem Altman, direktor kompanije OpenAI. Sledeće verzije popularnog četbota moći… »

Južne vesti pre 9 sati
Reuters OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima je i erotski. Ideja je da aplikacija „tretira odrasle korisnike kao odrasle“, kaže Sem Altman, direktor kompanije OpenAI. Sledeće verzije popularnog… »
ChatGPT će uskoro dopustiti erotiku za odrasle u velikoj promjeni politike

ChatGPT će uskoro dopustiti erotiku za odrasle u velikoj promjeni politike

SEEbiz pre 13 sati
NEW YORK - Korisnici ChatGPT-a za odrasle uskoro će moći pristupiti manje cenzuriranoj verziji chatbota umjetne inteligencije, koja će uključivati erotske materijale, najavio je izvršni direktor OpenAI-a Sam Altman u očitoj promjeni politike. „U… »

Vesti dana »