Povezane vesti
OpenAI pravi ChatGPT za odrasle
PC Press pre 28 dana
Kompanija OpenAI planira da od decembra omogući širu upotrebu ChatGPT-ja za odrasle korisnike, tvrdi direktor Sem Altman. Još je u septembru najavila uvođenje roditeljske kontrole i automatske detekcije starosne dobi, a čini se da je jedan od ciljeva tog… »
ChatGPT od decembra dopušta sadržaj za odrasle uz potvrdu dobi, najavio direktor OpenAI-ja
Slobodna Evropa pre 28 dana
Kompanija OpenAI će od decembra dopustiti sadržaj za odrasle korisnicima ChatGPT-a koji potvrde svoju dob, najavio je izvršni direktor Sam Altman. Odluka dolazi nakon što je popularni chatbot postao restriktivan zbog zabrinutosti za korisnike koji se… »
Samo za odrasle: ChatGPT uvodi erotski sadržaj
BBC News pre 28 dana
Promene koje je kompanija najavila usledile su pošto su početkom godine roditelji američkog tinejdžera koji je izvršio samoubistvo podneli tužbu protiv OpenAI-ja. OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima… »
Radio 021 pre 28 dana
Promene koje je kompanija najavila usledile su pošto su početkom godine roditelji američkog tinejdžera koji je izvršio samoubistvo podneli tužbu protiv OpenAI-ja. Reuters OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među… »
OpenAI uvodi “erotske razgovore” u ChatGPT za verifikovane punoletne korisnike
Benchmark pre 28 dana
OpenAI planira da uskoro omogući „erotske“ razgovore u ChatGPT-u, ali samo korisnicima koji prođu verifikaciju starosti. Direktor kompanije Sem Altman potvrdio je na mreži X da će funkcija biti dostupna od decembra, kada se uvede sistem provere godina… »
Danas pre 28 dana
OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima je i erotski. Ideja je da aplikacija „tretira odrasle korisnike kao odrasle“, kaže Sem Altman, direktor kompanije OpenAI. Sledeće verzije popularnog četbota moći… »
NIN pre 28 dana
OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima je i erotski. Ideja je da aplikacija "tretira odrasle korisnike kao odrasle", kaže Sem Altman, direktor kompanije OpenAI. Sledeće verzije popularnog četbota moći… »
Južne vesti pre 28 dana
Reuters OpenAI planira da omogući širi spektar sadržaja na popularnom čatbotu ChatGPT, među kojima je i erotski. Ideja je da aplikacija „tretira odrasle korisnike kao odrasle“, kaže Sem Altman, direktor kompanije OpenAI. Sledeće verzije popularnog… »
ChatGPT će uskoro dopustiti erotiku za odrasle u velikoj promjeni politike
SEEbiz pre 28 dana
NEW YORK - Korisnici ChatGPT-a za odrasle uskoro će moći pristupiti manje cenzuriranoj verziji chatbota umjetne inteligencije, koja će uključivati erotske materijale, najavio je izvršni direktor OpenAI-a Sam Altman u očitoj promjeni politike. „U… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Nepotpuni izbor Saveta REM-a je propust koji nije smeo da se dogodi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana