Повезане вести
ОпенАИ прави ЦхатГПТ за одрасле
ПЦ Пресс 15.10.2025
Компанија ОпенАИ планира да од децембра омогући ширу употребу ЦхатГПТ-ја за одрасле кориснике, тврди директор Сем Алтман. Још је у септембру најавила увођење родитељске контроле и аутоматске детекције старосне доби, а чини се… »
ЦхатГПТ од децембра допушта садржај за одрасле уз потврду доби, најавио директор ОпенАИ-ја
Слободна Европа 15.10.2025
Компанија ОпенАИ ће од децембра допустити садржај за одрасле корисницима ЦхатГПТ-а који потврде своју доб, најавио је извршни директор Сам Алтман. Одлука долази након што је популарни цхатбот постао рестриктиван због забринутости… »
Само за одрасле: ЦхатГПТ уводи еротски садржај
BBC News 15.10.2025
Промене које је компанија најавила уследиле су пошто су почетком године родитељи америчког тинејџера који је извршио самоубиство поднели тужбу против ОпенАИ-ја. ОпенАИ планира да омогући шири спектар садржаја на популарном… »
Радио 021 15.10.2025
Промене које је компанија најавила уследиле су пошто су почетком године родитељи америчког тинејџера који је извршио самоубиство поднели тужбу против ОпенАИ-ја. Реутерс ОпенАИ планира да омогући шири спектар садржаја на… »
ОпенАИ уводи “еротске разговоре” у ЦхатГПТ за верификоване пунолетне кориснике
Бенцхмарк 15.10.2025
ОпенАИ планира да ускоро омогући „еротске“ разговоре у ЦхатГПТ-у, али само корисницима који прођу верификацију старости. Директор компаније Сем Алтман потврдио је на мрежи КС да ће функција бити доступна од децембра, када се уведе… »
Данас 15.10.2025
ОпенАИ планира да омогући шири спектар садржаја на популарном чатботу ЦхатГПТ, међу којима је и еротски. Идеја је да апликација „третира одрасле кориснике као одрасле“, каже Сем Алтман, директор компаније ОпенАИ. Следеће верзије… »
НИН 15.10.2025
ОпенАИ планира да омогући шири спектар садржаја на популарном чатботу ЦхатГПТ, међу којима је и еротски. Идеја је да апликација "третира одрасле кориснике као одрасле", каже Сем Алтман, директор компаније ОпенАИ. Следеће верзије… »
Јужне вести 15.10.2025
Реутерс ОпенАИ планира да омогући шири спектар садржаја на популарном чатботу ЦхатГПТ, међу којима је и еротски. Идеја је да апликација „третира одрасле кориснике као одрасле“, каже Сем Алтман, директор компаније ОпенАИ. Следеће… »
ЦхатГПТ ће ускоро допустити еротику за одрасле у великој промјени политике
СЕЕбиз 15.10.2025
НЕВ ИОРК - Корисници ЦхатГПТ-а за одрасле ускоро ће моћи приступити мање цензурираној верзији цхатбота умјетне интелигенције, која ће укључивати еротске материјале, најавио је извршни директор ОпенАИ-а Сам Алтман у очитој… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 1 сатјош 41 повезана
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 2 сатајош 29 повезаних
Помоћ грађанима за пријављивање имовине у пошти и месним заједницама
РТК пре 34 минутајош 118 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 4 сатијош 43 повезане
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 29 минутајош 22 повезане