Povezane vesti
Dela Mladena Srbinovića u Galeriji SANU: Presek rada čuvenog umetnika, ali i presek jednog vremena
Nedeljnik 15.10.2025
U Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u toku je izložba „Mladen Srbinović: Svih stvari mera je čovek“, povodom 100 godina od rođenja umetnika koji je oblikovao tokove jugoslovenske umetnosti. Posetioci imaju priliku da vide više od 50… »
Spektakularna retrospektiva Mladena Srbinovića u Galeriji SANU povodom velikog jubileja
Blic 15.10.2025
U Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u toku je izložba "Mladen Srbinović: Svih stvari mera je čovek“, povodom 100 godina od rođenja umetnika koji je oblikovao tokove jugoslovenske umetnosti. Posetioci imaju priliku da vide više od 50… »
Dela Mladena Srbinovića u Galeriji SANU: Presek rada čuvenog umetnika, ali i presek jednog vremena
Telegraf 15.10.2025
Doslednost figuraciji i snažan individualni izraz. U srcu Beograda, u prestižnoj Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), otvorena je sveobuhvatna izložba „Mladen Srbinović: Svih stvari mera je čovek“, kojom se obeležava značajan jubilej - 100… »
NIN 15.10.2025
U Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u toku je izložba "Mladen Srbinović: Svih stvari mera je čovek“, povodom 100 godina od rođenja umetnika koji je oblikovao tokove jugoslovenske umetnosti. Posetioci imaju priliku da vide više od 50… »
Vesti dana »
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 23 minutajoš 27 povezanih
Emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” neće se emitovati na Novoj S, već na YouTube kanalu
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 21 povezana
Prognoza za vikend: Tropski dan, pa osveženje i pad temperature
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih