Povezane vesti
Dragan Đilas: I ja sam se strašno razočarao u ponašanje Fon der Lajen. Snovi o Srbiji u Evropi mi se pretvaraju u noćnu moru…
Nova pre 4 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas smatra da opozicija treba da učestvuje u radu parlamenta, da govor predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen nije ohrabrujuć, kao i da on pripada onom delu Srbije "koji se zalaže za promenu… »
Đilas: Slobodu okupljanja, o kojoj priča Fon der Lajen, imamo - nama je problem što nas režim prebije posle
N1 Info pre 6 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas smatra da opozicija treba da učestvuje u radu parlamenta, da govor predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen nije ohrabrujuć, kao i da on pripada onom delu Srbije "koji se zalaže za promenu… »
Đilas: Govor predsednice Evropske komisije nije ohrabrujuć
Danas pre 6 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas smatra da opozicija treba da učestvuje u radu parlamenta, da govor predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen nije ohrabrujuć, kao i da on pripada onom delu Srbije „koji se zalaže za promenu… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane

Demokratska stranka kritikovala poruke Ursule fon der Lajen nakon posete Beogradu
Glas Šumadije pre 3 satajoš 54 povezane

Dačić: Stavili smo tačku na manipulacije u "slučaju policijske torture nad studentkinjom"
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih

Isplivale fotografije osobe koja je ucenjivala Vujadina pre operacija: Evo kako je izgledala pre zahvata od 60.000 €
Mondo pre 37 minutajoš 53 povezane

Drama nad atlantikom Avion sa Trampovim ministrom rata prinudno sleteo zbog pukotine na staklu
Telegraf pre 48 minutajoš 29 povezanih