Povezane vesti
Čeka li vas kazna ako gledate tuđi intimni snimak: Advokat za mondo otkriva u kom slučaju preti zatvor
Mondo 15.10.2025
Pametni telefoni i internet omogućili su nam da u svakom momentu zabeležimo i podelimo svoje ili tuđe trenutke, bilo da su javni ili privatni. Treba imati u vidu da je jedan klik dovoljan da napravimo divne uspomene ali isto tako da sebi ili drugome… »
Advokat otkriva da li postoji kazna i za gledanje tuđeg intimnog snimka u ovom slučaju vam preti i zatvor Evo šta je najbolje…
Dnevnik 15.10.2025
Pametni telefoni i internet omogućili su nam da u svakom momentu zabeležimo i podelimo svoje ili tuđe trenutke, bilo da su javni ili privatni. Treba imati u vidu da je jedan klik dovoljan da napravimo divne uspomene ali isto tako da sebi ili drugome… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 53 minutajoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane