Povezane vesti

Upalio bih sveću da ne budem sam! Slomili su kamen u meni, dok sam se borio sa talasima u moru tuge! Tri godine od smrti…

Upalio bih sveću da ne budem sam! Slomili su kamen u meni, dok sam se borio sa talasima u moru tuge! Tri godine od smrti…

Kurir pre 5 sati
Tinejdžer Boris Majorski (18) i njegova devojka Dejana Neralić (17) iz Stare Pazove, poginuli su pre tri godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada su krenuli motorom na izlet u Vrdničku kulu, a ovim tužnim povodom od njih se potresnim rečima oprostio… »
"Živi a mrtvi u duši hodamo ovom zemljom!" Potresna poruka oca na treću godišnjicu smrti sina Borisa (18) i njegove devojke…

"Živi a mrtvi u duši hodamo ovom zemljom!" Potresna poruka oca na treću godišnjicu smrti sina Borisa (18) i njegove devojke…

Alo pre 5 sati
Saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se 18. oktobra 2022. godine kada je mladi, zaljubljeni par krenuo na izlet. Do nesreće je došlo, kako smo pisali, kada Slobodan B. (85) iz Krčedina vozeći "mercedes" nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motora i… »

Vesti dana »