Povezane vesti
‘Zvezda i Partizan su grobnice za talentovane igrače’: Legendarni sprski as zgrožen ‘večitima’!
Hot sport pre 2 sata
Mnogi dele njegovo mišljenje! Legendarni srpski košarkaš Milan Gurović izašao je u javnost sa jednim jako zanimljivim stavom. Naime, on smatra da su ‘večiti rivali’ loša sredina za mlade talente: „Reći ću to javno, znam da misle da sam budala, ali nisam… »
Zvezda i Partizan su grobnica za talentovane igrače! Gurović žestoko opleo po večitim rivalima: Znam da misle da sam budala…
Kurir pre 3 sata
Crvena zvezda i Partizan svake godine imaju sve jače i konkurentnije timove u Evroligi, ali sa druge strane to znači sve manje prostora u za mlade srpske igrače u njihovim ekipama. Iz godine u godinu sve je više stranaca u našim najboljim klubovima, oni… »
"Misle da sam budala, ali reći ću - Zvezda i Partizan su grobnica za talentovane igrače"
B92 pre 3 sata
Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Gurović otvoreno je progovorio o jednom od najvećih problema domaće košarke - nedostatku prostora za mlade igrače u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Na konferenciji "Adria Sports" u Banjaluci, gde je bio jedan od… »
"Zvezda i Partizan su grobnica za talentovane igrače"
Telegraf pre 3 sata
Proslavljeni bivši košarkaš Milan Gurović gostovao je danas u Banjaluci na "Adria Sports Conference" o brojnim stvarima, a jedna se ticala košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana. - Reći ću to javno, znam da misle da sam budala, ali nisam. A ja ću… »
Gurović nikad oštrije o Zvezdi i Partizanu: ''Znam da misle da sam budala, ali nisam''
Sportske.net pre 4 sati
Što su Crvena zvezda i Partizan konkurentniji u Evroligi, to manje ima prostora za mlade igrače u njihovim ekipama. Iz godine u godinu sve je više stranaca u našim najboljim klubovima, oni vode glavnu reč, dok su domaći igrači uglavnom epizodisti, čast… »
"Reći ću to javno, znam da misle da sam budala": Gurović nikad oštrije o Zvezdi i Partizanu
Mondo pre 8 sati
Proslavljeni bivši košarkaš Milan Gurović govorio je danas u Banjaluci na "Adria Sports Conference" o mnogim stvarima koje mu se sviđaju i ne sviđaju u današjem sportu. Jedna od njih tiče se Crvene zvezde i Partizana, pa će sigurno odjeknuti njegov apel… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane

Demokratska stranka kritikovala poruke Ursule fon der Lajen nakon posete Beogradu
Glas Šumadije pre 3 satajoš 54 povezane

Studenti u blokadi Poljoprivrednog demantovali MUP: To nije nalog nijedne naše koleginice
Novi magazin pre 2 satajoš 26 povezanih

Šta se dogodilo Vujadinu Saviću? Bivši zvezdin kapiten u centru pažnje javnosti
Story pre 51 minutajoš 53 povezane