Povezane vesti
Gurović nikad oštrije o Zvezdi i Partizanu: ''Znam da misle da sam budala, ali nisam''
Sportske.net 15.10.2025
Što su Crvena zvezda i Partizan konkurentniji u Evroligi, to manje ima prostora za mlade igrače u njihovim ekipama. Iz godine u godinu sve je više stranaca u našim najboljim klubovima, oni vode glavnu reč, dok su domaći igrači uglavnom epizodisti, čast… »
‘Zvezda i Partizan su grobnice za talentovane igrače’: Legendarni sprski as zgrožen ‘večitima’!
Hot sport 15.10.2025
Mnogi dele njegovo mišljenje! Legendarni srpski košarkaš Milan Gurović izašao je u javnost sa jednim jako zanimljivim stavom. Naime, on smatra da su ‘večiti rivali’ loša sredina za mlade talente: „Reći ću to javno, znam da misle da sam budala, ali nisam… »
Zvezda i Partizan su grobnica za talentovane igrače! Gurović žestoko opleo po večitim rivalima: Znam da misle da sam budala…
Kurir 15.10.2025
Crvena zvezda i Partizan svake godine imaju sve jače i konkurentnije timove u Evroligi, ali sa druge strane to znači sve manje prostora u za mlade srpske igrače u njihovim ekipama. Iz godine u godinu sve je više stranaca u našim najboljim klubovima, oni… »
"Misle da sam budala, ali reći ću - Zvezda i Partizan su grobnica za talentovane igrače"
B92 15.10.2025
Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Gurović otvoreno je progovorio o jednom od najvećih problema domaće košarke - nedostatku prostora za mlade igrače u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Na konferenciji "Adria Sports" u Banjaluci, gde je bio jedan od… »
"Zvezda i Partizan su grobnica za talentovane igrače"
Telegraf 15.10.2025
Proslavljeni bivši košarkaš Milan Gurović gostovao je danas u Banjaluci na "Adria Sports Conference" o brojnim stvarima, a jedna se ticala košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana. - Reći ću to javno, znam da misle da sam budala, ali nisam. A ja ću… »
"Reći ću to javno, znam da misle da sam budala": Gurović nikad oštrije o Zvezdi i Partizanu
Mondo 15.10.2025
Proslavljeni bivši košarkaš Milan Gurović govorio je danas u Banjaluci na "Adria Sports Conference" o mnogim stvarima koje mu se sviđaju i ne sviđaju u današjem sportu. Jedna od njih tiče se Crvene zvezde i Partizana, pa će sigurno odjeknuti njegov apel… »
Vesti dana »
Probudila se lokalna vlast, konačno stižu cisterne, otvoren broj za nemoćne Kragujevac poslao 36.000 litara pijaće vode građanima Čačka
Ozon press pre 59 minutajoš 47 povezanih
Šokantna povreda Janika Sinera! Dramatične scene na Rolan Garosu - Italijan vodio 5:1, a onda se desio pakao
Kurir pre 24 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Ponosan na sve što smo postigli u Kini, za pet dana sastanci sa 29 kompanija
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane
Lavrov zahteve Kaje Kalas o brojnosti ruske vojske nazvao „idiotskim”
Politika pre 2 satajoš 24 povezane