Povezane vesti
"Bila sam dobra ljubavnica": Naša pevačica priznala da je 5 godina bila u vezi sa oženjenim, evo šta kaže o razvodu
Mondo pre 1 sat
Pevačica Zlata Petrović otkrila da je pet godina bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Kako navodi, nije želela da razvede, a viđala se sa njim iz zadovoljstva, ne iskoristi. Pogledajte fotografije Zlate Petrović: "Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam… »
Naša poznata pevačica 5 godina bila ljubavnica! Njeno priznanje će mnoge iznenaditi: Nisam želela da ga dovedem do razvoda, ja…
Kurir pre 4 sati
Zlata Petrović je svojevremeno javno priznala da je bila ljubavnica oženjenog muškarca, a njihova veza trajala je čak pet godina. Nije rekla o kome je reč, ali je istakla da je uvek s muškarcima bila iz ličnog zadovoljstva, nikada iz koristi. - Sa jednim… »
Naša pevačica je 5 godina bila ljubavnica: "Tajno smo se viđali, nisam želela da ga dovedem do razvoda"
Alo pre 7 sati
Nije rekla o kome je reč, ali je istakla da je uvek s muškarcima bila iz ličnog zadovoljstva, nikada iz koristi. Zlata Petrović je svojevremeno javno priznala da je bila ljubavnica oženjenog muškarca, a njihova veza trajala je čak pet godina. Nije rekla… »
Vesti dana »

Ukinut kućni pritvor Mariji Vasić i dvojici aktivista osumnjičenih za pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja
RTS pre 2 satajoš 53 povezane

"Veliki i važan dan za evropsku budućnost Srbije": Starović o poseti Ursule fon der Lajen Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane

Dačić tvrdi da je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta demantovala da ju je povredio policajac
Glas Zaječara pre 2 satajoš 26 povezanih

Opravdano odsustna Evo zašto se Mirka Vasiljević nije pojavila na saslušanju nije svedočila u slučaju supruga vujadina savića i a.K.
Dnevnik pre 40 minutajoš 53 povezane

Drama iznad atlantika: Avion sa Trampovim ministrom rata prinudno sleteo! Ovo je razlog! (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 29 povezanih