Povezane vesti
Pesme koje sam odabrao da me pripreme za smrt
BBC News 15.10.2025
Terapeutske koristi muzike sve se više prepoznaju u palijativnoj i nezi koja se pruža ljudima pri kraju života. Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu… »
Južne vesti 15.10.2025
Getty Images Sve se više prepoznaju terapeutske koristi muzike za ljude pri kraju života Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu plejlistu – pesme koje su mu… »
NIN 15.10.2025
Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu plejlistu - pesme koje su mu obeležile život i koje će mu pomoći u danima koji su mu preostali, jer ima neizlečivu… »
Radio 021 15.10.2025
Terapeutske koristi muzike sve se više prepoznaju u palijativnoj i nezi koja se pruža ljudima pri kraju života. Getty Images Sve se više prepoznaju terapeutske koristi muzike za ljude pri kraju života Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i… »
Vesti dana »
Dr Dabić izašao pred nezadovoljne građane: Ako će moja ostavka da reši problem, nije nikakav problem da je podnesem
Morava info pre 4 satijoš 69 povezanih
U Kragujevcu večeras skup podrške aktivisti čiji je automobil demoliran
Serbian News Media pre 3 satajoš 11 povezanih
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 11 satijoš 9 povezanih
Rusija samo pada, evo gde je u najnovijem izveštaju Transparensi internešenala
Danas pre 7 satijoš 35 povezanih