Povezane vesti

Pesme koje sam odabrao da me pripreme za smrt

BBC News 15.10.2025
Terapeutske koristi muzike sve se više prepoznaju u palijativnoj i nezi koja se pruža ljudima pri kraju života. Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu… »

Južne vesti 15.10.2025
Getty Images Sve se više prepoznaju terapeutske koristi muzike za ljude pri kraju života Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu plejlistu – pesme koje su mu… »

NIN 15.10.2025
Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu plejlistu - pesme koje su mu obeležile život i koje će mu pomoći u danima koji su mu preostali, jer ima neizlečivu… »

Radio 021 15.10.2025
Terapeutske koristi muzike sve se više prepoznaju u palijativnoj i nezi koja se pruža ljudima pri kraju života. Getty Images Sve se više prepoznaju terapeutske koristi muzike za ljude pri kraju života Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i… »

Vesti dana »