Povezane vesti
Pesme koje sam odabrao da me pripreme za smrt
BBC News pre 4 sati
Terapeutske koristi muzike sve se više prepoznaju u palijativnoj i nezi koja se pruža ljudima pri kraju života. Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu… »
Južne vesti pre 4 sati
Getty Images Sve se više prepoznaju terapeutske koristi muzike za ljude pri kraju života Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu plejlistu – pesme koje su mu… »
NIN pre 4 sati
Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i klubovima puštao muziku za provod drugih ljudi. Ali sada pravi jedinstvenu ličnu plejlistu - pesme koje su mu obeležile život i koje će mu pomoći u danima koji su mu preostali, jer ima neizlečivu… »
Radio 021 pre 4 sati
Terapeutske koristi muzike sve se više prepoznaju u palijativnoj i nezi koja se pruža ljudima pri kraju života. Getty Images Sve se više prepoznaju terapeutske koristi muzike za ljude pri kraju života Godinama je lokalni di-džej Dejv Gilmor u pabovima i… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle 7 meseci
Novi magazin pre 3 satajoš 54 povezane

Šta se desilo između objave izveštaja lekara i demantija: Slučaj studentkinje sa Poljoprivrednog glavna tema u Skupštini
N1 Info pre 51 minutajoš 27 povezanih

Ursula Fon der Lajen doputovala u Skoplje: Predsednica Evropske komisije završava posetu Zapadnom Balkanu (foto)
Kurir pre 4 satijoš 54 povezane

Isplivale fotografije osobe koja je ucenjivala Vujadina pre operacija: Evo kako je izgledala pre zahvata od 60.000 €
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

Avion Pita Hegseta neplanirano sleteo u Velikoj Britaniji zbog naprslog stakla
Nedeljnik pre 37 minutajoš 31 povezana