Povezane vesti
Jedna od najlepišh žena Holivuda osušila se do neprepoznatljivosti, a čak je i povredila rebro: Ali na kraju joj se sve…
Blic 15.10.2025
Lumière filmski festival u Lionu, slavio je glumački opus Natali Portman kroz retrospektivu – uključujući i specijalnu projekciju filma Crni labud u sali sa 2.000 mesta, ispunjenoj do poslednjeg. Oskarovka je jedna od počasnih gošći ovogodišnjeg Lumière… »
Govor slavne glumice odjeknuo festivalom: "Iz Jerusalima sam, tamo sam rođena i danas je za mene veoma emotivan dan"
Blic 15.10.2025
Na Lumière filmskom festivalu u Lionu, Natali Portman je emotivno govorila o završetku rata u rodnom Jerusalimu, ističući da je ovo “veoma emotivan dan” i da oseća potrebu da “unese pozitivnost u svet”. Na pitanje direktora festivala odakle dolazi… »
Vesti dana »
"Srpski tenis je izgubio ličnost koja je ispisala brojne stranice naše istorije"
B92 pre 23 minutajoš 23 povezane
Vučić se sastao sa šefom nemačke diplomatije: Razgovarali smo o saradnji, putu ka EU i brojnim izazovima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
NIN pre 23 minutajoš 18 povezanih
Četvrti dan blokade Ibarske magistrale, mlekari i poljoprivrednici ne odustaju
Vreme pre 13 minutajoš 13 povezanih
Ovaj granični prelaz u "crvenom" od ranog jutra: Gužve pred Sretenje već počele, evo kako da ih izbegnete
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih