Povezane vesti
Situacija se zakuvava! Maja razvezala jezik o Alibabi: Kamere ovo nisu snimile, Staniji neće biti dobro
Telegraf pre 6 sati
Ovih dana sve veću pažnju javnosti privklače Asmin Durdžić i Maja Marinkovićčiji je odnos sve bliskiji, iz dana u dan. oni su glavna tema i njihovih cimera a sada je Dača Virijević njih komentarisao. - Maja je se pohvalila da je dobila medeno srce od… »
Maja marinković otkrila da je asmin zaljubljen u nju! Nastao neviđeni haos u Eliti: Šalje mi tajne poruke i čokoladice, ima…
Kurir pre 8 sati
Dača Virijević je kao prvi insajder ovonedeljne radio emisije Amnezije govorio je o situacijama u Eliti: - Maja je se pohvalila da je dobila medeno srce od Asmina, dobila je još čkoloadicu koja nije od Asmina ili Luke - rekao je Dača, kada je Maja ušla u… »
"Asmin mi šalje poruke, udvara mi: Se..." Maja razvezala jezik o Durdžiću, otkrila sve što kamere nisu snimile, Staniji neće…
Blic pre 7 sati
Dača Virijević dotakao se aktuelne teme u "Eliti" - Maje Marinković i Asmina Durdžića. - Maja je se pohvalila da je dobila medeno srce od Asmina, dobila je još čkoloadicu koja nije od Asmina ili Luke - rekao je Dača, kada je Maja ušla u radio. - Maja se… »
Stanija je prošlost: Maja Marinković otkrila sve o njoj i Asminu Durdžiću
Svet & Skandal pre 7 sati
U ovonedeljnom izdanju emisije Amnezija, insajder Dača Virijević podelio je najnovije informacije iz rijalitija „Elita“, koje se tiču sve napetijeg odnosa između Maje Marinković i Asmina Durdžića. Instagram Dača je ispričao kako se Maja navodno pohvalila… »
Asmin i Maja oči u oči: Sasuli jedno drugom sve u lice, on joj poručio: "Upecala se na moju igru", spomenuo i Staniju
Blic pre 9 sati
Asmin Durdžić je otkrio šta se dešava između njega i Maje Marinković. - Ja kada volim da se igram, ja se igram, kada sam ozbiljan, ja priđem devojci, i kažem moja si, a Maja ako ne promeni svoj stav, mi završavamo komunikaciju. Ona priča da sam ja… »
Vesti dana »

Robert Fico šokira: "Ne zanimaju me sankcije Rusiji, EU se krije iza Ukrajine da zataška sopstvene greške"
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sabotaža gasovoda Severni tok: Italijanski sud blokirao izručenje Ukrajinca koji je izvršio diverziju
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana