Povezane vesti
Stanisavljević za indeksonline.Rs: “Moji ciljevi su vezani za klub — želimo plasman u Evropu!”
IndeksOnline 15.10.2025
– Znate kako, moja ekipa i ja se trudimo da damo maksimum na svakoj utakmici i da izvučemo poslednje atome snage do poslednjeg minuta. Mnogo mi je drago što su navijači to prepoznali kod nas i što nas bodre uvek do kraja utakmice, bez obzira na to koji… »
STANISAVLJEVIĆ ZA INDEKSONLINE.RS: “Moji ciljevi su vezani za klub — želimo plasman u Evropu!”
Sandžak haber 15.10.2025
STANISAVLJEVIĆ ZA INDEKSONLINE.RS: “Moji ciljevi su vezani za klub — želimo plasman u Evropu!” pretraganaslovnaIstaknuto15. oktobar 2025.STANISAVLJEVIĆ ZA indeksonline.rs: “Moji ciljevi su vezani za klub — želimo plasman u Evropu!”Napadač Novog Pazara… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi pozvali na protest u subotu zbog najave da Vučić dolazi u Niš
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Učenici Jovine nakon skoro tri sata završili razgovor sa direktorom novosadske gimnazije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Srpkinja ruši na US Openu sve pred sobom: Iva Jović do trećeg kola bez izgubljenog seta!
Telegraf pre 42 minutajoš 6 povezanih
Netanjahu uveren u pobedu: Rušenje režima u Iranu na dohvat ruke, Teheran slabiji nego ikad
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane