Povezane vesti
Obećali veću bezbednost, a dobili su noćnu moru: Novi ChatGPT širi opasne poruke
Moj Novi Sad pre 2 sata
Najnovija verzija ChatGPT-a, poznata kao GPT-5, češće je davala štetne odgovore na određena pitanja nego njen prethodnik GPT-4o, naročito kada je reč o temama poput samoubistva, samopovređivanja i poremećaja u ishrani, navodi Centar za suzbijanje… »
Nova verzija ChatGPT-ja češće daje štetne odgovore na osetljive teme
Radio 021 pre 2 sata
Najnovija verzija ChatGPT-a - GPT-5, češće je davala štetne odgovore na određena pitanja nego njen prethodnik GPT-4o, naročito kada je reč o temama poput samoubistva, samopovređivanja i poremećaja u ishrani. Model GPT-5, koji je kompanija OpenAI… »
Najnovija verzija ChatGPT-ja daje više štetnih odgovora
N1 Info pre 6 sati
Najnovija verzija ChatGPT-a, poznata kao GPT-5, češće je davala štetne odgovore na određena pitanja nego njen prethodnik GPT-4o, naročito kada je reč o temama poput samoubistva, samopovređivanja i poremećaja u ishrani, navodi Centar za suzbijanje… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle 7 meseci
Novi magazin pre 3 satajoš 54 povezane

Dačić: Stavili smo tačku na manipulacije u "slučaju policijske torture nad studentkinjom"
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih

"Veliki i važan dan za evropsku budućnost Srbije": Starović o poseti Ursule fon der Lajen Beogradu
Euronews pre 2 satajoš 54 povezane

Neočekivan potez A. K. Samo nekoliko dana pre hapšenja! Dok je ucenjivala Vujadina za pare, objavila detalj vezan za Mirku...
Kurir pre 41 minutajoš 55 povezanih

Puklo staklo: Avion američkog ministra odbrane prinudno sleteo u Veliku Britaniju
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana