Povezane vesti
Obećali veću bezbednost, a dobili su noćnu moru: Novi ChatGPT širi opasne poruke
Moj Novi Sad 15.10.2025
Najnovija verzija ChatGPT-a, poznata kao GPT-5, češće je davala štetne odgovore na određena pitanja nego njen prethodnik GPT-4o, naročito kada je reč o temama poput samoubistva, samopovređivanja i poremećaja u ishrani, navodi Centar za suzbijanje… »
Nova verzija ChatGPT-ja češće daje štetne odgovore na osetljive teme
Radio 021 15.10.2025
Najnovija verzija ChatGPT-a - GPT-5, češće je davala štetne odgovore na određena pitanja nego njen prethodnik GPT-4o, naročito kada je reč o temama poput samoubistva, samopovređivanja i poremećaja u ishrani. Model GPT-5, koji je kompanija OpenAI… »
Najnovija verzija ChatGPT-ja daje više štetnih odgovora
N1 Info 15.10.2025
Najnovija verzija ChatGPT-a, poznata kao GPT-5, češće je davala štetne odgovore na određena pitanja nego njen prethodnik GPT-4o, naročito kada je reč o temama poput samoubistva, samopovređivanja i poremećaja u ishrani, navodi Centar za suzbijanje… »
Vesti dana »
Zelenski isključuje teritorijalne ustupke dok Evropa ponavlja 'nepokolebljivu' podršku Ukrajini
Slobodna Evropa pre 54 minutajoš 22 povezane
Crno jutro u Nikšiću: Dve osobe ubijene nožem u stanu u centru grada, za ubicom se traga
RINA pre 9 minutajoš 17 povezanih
Rhzm izdao upozorenje za današnji dan: Magla "progutala" Srbiju, vozači vozite oprezno
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih