Повезане вести

Фицо: Не занима ме увођење нових санкција Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме

Фицо: Не занима ме увођење нових санкција Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме

Вести онлине 15.10.2025
Словачки премијер Роберт Фицо поручио је након телефонског разговора са председником Европског савета Антониом Коштом да га не занима увођење нових санкција Русији и истакао да Европска унија првенствено треба да реши проблем… »

Спутник 15.10.2025
Словачки премијер Роберт Фицо поручио је након телефонског разговора са председником Европског савета Антониом Коштом да га не занима увођење нових санкција Русији и истакао да Европска унија првенствено треба да реши проблем… »
ЕУ прикрива сопствену неспособност да се суочи с кључним изазовима

ЕУ прикрива сопствену неспособност да се суочи с кључним изазовима

Политика 15.10.2025
Амбасадори ЕУ нису успели да постигну договор о 19. пакету санкција Русији. Словачки премијер Роберт Фицо поручио је данас, након телефонског разговора са председником Европског савета Антониом Коштом, да га "не занима" увођење… »

Вести дана »