Povezane vesti

Fico: Ne zanima me uvođenje novih sankcija Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme

Fico: Ne zanima me uvođenje novih sankcija Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme

Vesti online 15.10.2025
Slovački premijer Robert Fico poručio je nakon telefonskog razgovora sa predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom da ga ne zanima uvođenje novih sankcija Rusiji i istakao da Evropska unija prvenstveno treba da reši problem cene energenata i… »

Sputnik 15.10.2025
Slovački premijer Robert Fico poručio je nakon telefonskog razgovora sa predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom da ga ne zanima uvođenje novih sankcija Rusiji i istakao da Evropska unija prvenstveno treba da reši problem cene energenata i… »
EU prikriva sopstvenu nesposobnost da se suoči s ključnim izazovima

EU prikriva sopstvenu nesposobnost da se suoči s ključnim izazovima

Politika 15.10.2025
Ambasadori EU nisu uspeli da postignu dogovor o 19. paketu sankcija Rusiji. Slovački premijer Robert Fico poručio je danas, nakon telefonskog razgovora sa predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom, da ga "ne zanima" uvođenje novih sankcija Rusiji i… »

Vesti dana »