Povezane vesti
Greta Tunberg optužila izraelske vojnike za zlostavljanje: "Šutirali su me i udarali"
N1 Info pre 4 sati
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg optužila je izraelske vojnike da su je fizički napali, nakon što je privedena na brodu koji se približavao Gazi ranije ovog meseca. Tunberg je bila sa Globalnom Sumud flotilom koja je prevozila humanitarnu pomoć Gazi… »
Šokantni detalji iz izraelskog zatvora Greta Tunberg tvrdi da su je šutirali i ispisivali uvrede
Dnevnik pre 4 sati
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg izjavila je da su je izraelski čuvari fizički zlostavljali, ostavljali uvredljive grafite na njenoj torbi i gazili njen poznati šešir u obliku žabe tokom perioda pritvora, prenosi švedski portal Aftonbladet. Tunberg je… »
"Šutirali su me i ispisivali uvrede"; Greta iznela šokantne detalje iz izraelskog zatvora
B92 pre 5 sati
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg izjavila je da su je izraelski čuvari fizički zlostavljali, ostavljali uvredljive grafite na njenoj torbi i gazili njen poznati šešir u obliku žabe tokom perioda pritvora, prenosi švedski portal Aftonbladet. Tunberg je… »
Vesti dana »

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Italija zaustavila izručenje: Ukrajinski državljanin osumnjičen za napad na "Severni tok" ostaje u pritvoru
Blic pre 2 satajoš 1 povezana