Povezane vesti

Pozirala u haljini bez brushaltera: Naša pevačica se odmarala na ovoj destinaciji, morala je na kratko da napusti Srbiju: "To…

Pozirala u haljini bez brushaltera: Naša pevačica se odmarala na ovoj destinaciji, morala je na kratko da napusti Srbiju: "To…

Blic pre 2 minuta
Milica Pavlović bila je gošća na koncertu grčke zvezde Konstantinosa Argirosa u Sava centru nedavno, a do nedavno je odmarala na Baliju. Kako je istakla, ovo putovanje bilo joj je preko potrebno, kako bi se resetovala i vratila sebi, a slike koje je… »
Pronašla sam svoj balans, ali i niko nije bezgrešan: Milica Pavlović o kraćem odmoru na Baliju i nastupu na koncertu grčkog…

Pronašla sam svoj balans, ali i niko nije bezgrešan: Milica Pavlović o kraćem odmoru na Baliju i nastupu na koncertu grčkog…

Večernje novosti pre 4 sati
MUZIČKA zvezda Milica Pavlović na samom početku razogovra za naš list progovorila o odnosu sa grčkom zvezdom Konstatinosom Argirosom i njihovom zajendičkom nastupu u Sava Centru, odmoru na Baliju. Foto: Novosti - Konstatinos nije tu otišao je dalje… »
"Niko nije bezgrešan": Milica Pavlović progovorila o slučaju Vujadina Savića i a. K. koji je osumnjičen da ga je ucenjivao…

"Niko nije bezgrešan": Milica Pavlović progovorila o slučaju Vujadina Savića i a. K. koji je osumnjičen da ga je ucenjivao…

Blic pre 10 sati
Milica Pavlović govorila je progovorila o odnosu sa grčkom zvezdom Konstatinosom Argirosom i njihovom zajendičkom nastupu u Sava Centru, odmoru na Baliju, ali i o slučaju Vujadina Savića i A. K. (21) koji je uhapšen zbog sumnje da ga je ucenjivao… »
Pozirala bez brusa, izgleda kao avion: Naša pevačica puni baterije na ovoj destinaciji "Bilo mi je potrebno"

Pozirala bez brusa, izgleda kao avion: Naša pevačica puni baterije na ovoj destinaciji "Bilo mi je potrebno"

Telegraf pre 12 sati
Milica Pavlović bila je gošća na koncertu grčke zvezde Konstantinosa Argirosa u Sava centru nedavno, a svojim energičnim nastupom oduševila je sve koji su došli na koncert. Nedavno je ona boravila i na Baliju gde je uživala u svakom trenutku. Pevačica… »

Vesti dana »