Povezane vesti
Pozirala u haljini bez brushaltera: Naša pevačica se odmarala na ovoj destinaciji, u prirodi napunila baterije: "To mi je bilo…
Blic 16.10.2025
Milica Pavlović bila je gošća na koncertu grčke zvezde Konstantinosa Argirosa u Sava centru nedavno, a do nedavno je odmarala na Baliju. Kako je istakla, ovo putovanje bilo joj je preko potrebno, kako bi se resetovala i vratila sebi, a slike koje je… »
Pronašla sam svoj balans, ali i niko nije bezgrešan: Milica Pavlović o kraćem odmoru na Baliju i nastupu na koncertu grčkog…
Večernje novosti 16.10.2025
MUZIČKA zvezda Milica Pavlović na samom početku razogovra za naš list progovorila o odnosu sa grčkom zvezdom Konstatinosom Argirosom i njihovom zajendičkom nastupu u Sava Centru, odmoru na Baliju. Foto: Novosti - Konstatinos nije tu otišao je dalje… »
"Niko nije bezgrešan": Milica Pavlović progovorila o slučaju Vujadina Savića i a. K. koji je osumnjičen da ga je ucenjivao…
Blic 16.10.2025
Milica Pavlović govorila je progovorila o odnosu sa grčkom zvezdom Konstatinosom Argirosom i njihovom zajendičkom nastupu u Sava Centru, odmoru na Baliju, ali i o slučaju Vujadina Savića i A. K. (21) koji je uhapšen zbog sumnje da ga je ucenjivao… »
Pozirala bez brusa, izgleda kao avion: Naša pevačica puni baterije na ovoj destinaciji "Bilo mi je potrebno"
Telegraf 16.10.2025
Milica Pavlović bila je gošća na koncertu grčke zvezde Konstantinosa Argirosa u Sava centru nedavno, a svojim energičnim nastupom oduševila je sve koji su došli na koncert. Nedavno je ona boravila i na Baliju gde je uživala u svakom trenutku. Pevačica… »
Vesti dana »
Zima još jednom pokazuje zube: Gde i koliko snega nas danas očekuje?
Euronews pre 15 minutajoš 26 povezanih
Poljska preventivno podigla avione zbog ruskog napada na Ukrajinu
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 16 povezanih
Pretučen sin Snežane Đurišić Incident se dogodio u stanu na Vračaru, polomljena mu rebra, komšija ga pretukao
Blic pre 0 minutajoš 12 povezanih
Đedović Handanović: Krajem nedelje očekujemo odgovor iz SAD o zahtevu za produženje licence NIS-u
NIN pre 35 minutajoš 8 povezanih