Povezane vesti
Bolna ispovest oca Violete koju je dečko izbo kod Koceljeve: „Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci“
Nova pre 10 sati
"Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava. Kada sam ga pitao šta je to uradio, on je rekao: "Nije to ništa, nisam je mnogo povredio!" Moje dete je već tada bilo mrtvo, izbo je 39 puta". Ovim bolnim rečima… »
"Jedan broj je obeležio sudbinu Moje ubijene ćerke": Bolna ispovest oca Violete koju je dečko izbo 39 puta: Prisetio se kobne…
Blic pre 12 sati
Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava. Kada sam ga pitao šta je to uradio, on je rekao: "Nije to ništa, nisam je mnogo povredio!" Moje dete je već tada bilo mrtvo, izbo je 39 puta! Ovim bolnim rečima priča… »
Jedan broj je obeležio sudbinu Moje ubijene ćerke, kažu da je baksuzan, za mene je najgori: Otac Violete koju je dečko izbo 39…
Kurir pre 13 sati
Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava. Kada sam ga pitao šta je to uradio, on je rekao: "Nije to ništa, nisam je mnogo povredio!" Moje dete je već tada bilo mrtvo, izbo je 39 puta! Ovim bolnim rečima za… »
Vesti dana »

Kremlj o razgovoru Putina i Trampa: Isporuka „tomahavka“ Kijevu neće promeniti situaciju u Ukrajini
Sputnik pre 4 minutajoš 36 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 5 satijoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 6 satijoš 15 povezanih