Povezane vesti
"Stajao je sa nožem, moja Violeta na podu, krvava" Bolna ispovest oca devojke, koju je monstrum izbo 39 puta
Telegraf 16.10.2025
"Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava..." Ovo je, u potresnoj ispovesti ispričao Dragiša Jošić, na šestu godišnjicu brutalnog ubistva ćerke Violete. On je opisao šta mu je osuđeni ubica Dušan Petronijević… »
Bolna ispovest oca Violete koju je dečko izbo kod Koceljeve: „Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci“
Nova 16.10.2025
"Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava. Kada sam ga pitao šta je to uradio, on je rekao: "Nije to ništa, nisam je mnogo povredio!" Moje dete je već tada bilo mrtvo, izbo je 39 puta". Ovim bolnim rečima… »
"Jedan broj je obeležio sudbinu Moje ubijene ćerke": Bolna ispovest oca Violete koju je dečko izbo 39 puta: Prisetio se kobne…
Blic 16.10.2025
Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava. Kada sam ga pitao šta je to uradio, on je rekao: "Nije to ništa, nisam je mnogo povredio!" Moje dete je već tada bilo mrtvo, izbo je 39 puta! Ovim bolnim rečima priča… »
Jedan broj je obeležio sudbinu Moje ubijene ćerke, kažu da je baksuzan, za mene je najgori: Otac Violete koju je dečko izbo 39…
Kurir 16.10.2025
Upao sam u sobu, on je stajao sa nožem u ruci, a moja Violeta je bila na podu. Krvava. Kada sam ga pitao šta je to uradio, on je rekao: "Nije to ništa, nisam je mnogo povredio!" Moje dete je već tada bilo mrtvo, izbo je 39 puta! Ovim bolnim rečima za… »
Vesti dana »
Sneg paralisao Čačak: Više naselja ostalo bez struje: Građani u strahu zbog hladnih radijatora
Blic pre 3 minutajoš 6 povezanih
Posle prvih snežnih padavina, danas oblačno i hladno, temperatura do 12 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 57 minutajoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; SAD i Rusija tajno rade na novom planu za okončanje rata?
RTV pre 7 minutajoš 3 povezane
Građani, oglasila se Narodna banka Srbije: Važna informacija ako imate evre
Alo pre 1 satjoš 3 povezane
Ima isto ime i prezime kao Marija Zaharova - to joj pravi probleme
Radio 021 pre 18 minutajoš 1 povezana