Povezane vesti
Moj prijatelj je bacio nazad Hamasovu granatu i spasao mi život
Radio 021 pre 12 sati
Bipin je imao 23 godine i radio je u kibucu kad ga je 7. oktobra 2023. Hamas zarobio zajedno sa još 250 ljudi. Ne zna se kako ili kada je umro. Dan Bahadur Čaudari Dan Bahadur (levo) i Bipin, ovde tokom studija na Dalekozapadnom univerzitetu u Nepalu… »
BBC News pre 12 sati
Bipin je imao 23 godine i radio je u kibucu kad ga je 7. oktobra 2023. Hamas zarobio zajedno sa još 250 ljudi. Ne zna se kako ili kada je umro. Bipin Džoši je bacio nazad granatu Hamasovih napadača pre nego što je uzet za taoca u napadu na Izrael pre dve… »
Danas pre 12 sati
Bipin Džoši je bacio nazad granatu Hamasovih napadača pre nego što je uzet za taoca u napadu na Izrael pre dve godine, priča njegov nepalski kolega student kog je spasao. „Možda ne bih preživeo da su obe granate eksplodirale. Bipin je pokazao hrabrost i… »
NIN pre 12 sati
Bipin Džoši je bacio nazad granatu Hamasovih napadača pre nego što je uzet za taoca u napadu na Izrael pre dve godine, priča njegov nepalski kolega student kog je spasao. "Možda ne bih preživeo da su obe granate eksplodirale. Bipin je pokazao hrabrost i… »
Južne vesti pre 12 sati
Dan Bahadur Čaudari Dan Bahadur (levo) i Bipin, ovde tokom studija na Dalekozapadnom univerzitetu u Nepalu Bipin Džoši je bacio nazad granatu Hamasovih napadača pre nego što je uzet za taoca u napadu na Izrael pre dve godine, priča njegov nepalski kolega… »
Vesti dana »

Tramp najavio da će se sastati sa Putinom u Mađarskoj kako bi razgovarali o okončanju rata u Ukrajini
Nedeljnik pre 32 minutajoš 29 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 6 satijoš 15 povezanih

Poznato kada počinju pljuskovi u Srbiji: Oglasio se RHMZ, objavili prognozu za naredne dane
Mondo pre 2 satajoš 39 povezanih