Повезане вести

Мој пријатељ је бацио назад Хамасову гранату и спасао ми живот

BBC News 16.10.2025
Бипин је имао 23 године и радио је у кибуцу кад га је 7. октобра 2023. Хамас заробио заједно са још 250 људи. Не зна се како или када је умро. Бипин Џоши је бацио назад гранату Хамасових нападача пре него што је узет за таоца у… »

Радио 021 16.10.2025
Бипин је имао 23 године и радио је у кибуцу кад га је 7. октобра 2023. Хамас заробио заједно са још 250 људи. Не зна се како или када је умро. Дан Бахадур Чаудари Дан Бахадур (лево) и Бипин, овде током студија на Далекозападном… »

Данас 16.10.2025
Бипин Џоши је бацио назад гранату Хамасових нападача пре него што је узет за таоца у нападу на Израел пре две године, прича његов непалски колега студент ког је спасао. „Можда не бих преживео да су обе гранате експлодирале… »

НИН 16.10.2025
Бипин Џоши је бацио назад гранату Хамасових нападача пре него што је узет за таоца у нападу на Израел пре две године, прича његов непалски колега студент ког је спасао. "Можда не бих преживео да су обе гранате експлодирале… »

Јужне вести 16.10.2025
Дан Бахадур Чаудари Дан Бахадур (лево) и Бипин, овде током студија на Далекозападном универзитету у Непалу Бипин Џоши је бацио назад гранату Хамасових нападача пре него што је узет за таоца у нападу на Израел пре две године… »

Вести дана »