Povezane vesti
Bora Santana: Milica Kemez me je prevarila pred svadbu
Vesti online pre 2 sata
Bora Santana izneo je šok tvrdnje, da ga je supruga Milica Kemez prevarila pred svadbu. Mina Vrbaški sve potvrdila “Poželeću bivšoj suprugi sve najbolje”. Naime, Bora Santana trenutno boravi u Zadruzi 9 Eliti gde otkriva detalje njegovog braka sa Milicom… »
Maja Marinković odbila Asmina: Ne zaslužuje da bude Stanijin dečko, neveran je! Durdžić van sebe
Kurir pre 4 sati
Maja Marinković odbila je Asmina Durdžića koji je obasipao poklonila kako bi je osvojio u "Zadruzi 9 Eliti". Naime, u toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković. - Majo, kažeš Asmin tebe prati… »
Luka završio u toaletu sa majom marinković Aneli će poludeti kada ovo sazna: "Terao me je da je gledam golu"
Alo pre 5 sati
Učesnici složni u tome da starleta želi da se osveti Ahmićevoj. U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Luku Vujovića. Luka, zašto si tražio da u Odabranima igrate Igru istine? - glasilo je pitanje. - Zbog… »
Maja oduvala asmina, Stanija se sladi Oglasila se nakon što je sve javno otkriveno: "Prekucala igricu"
Alo pre 5 sati
Starleta u emisiji ispričala na koji način je Durdžić pokušavao da je osvoji. Nakon što se saznalo da je Asmin Durdžić muvao Maju Marinković nakon raskida sa Stanijom Dobrojević, ona se odmah oglasila. Naime, Maja je priznala da je Asmin pokušavao da je… »
"Milica Kemez me je prevarila pred svadbu" Skandalozno priznanje Bore Santane: Bila je u hotelu kod bivšeg, kuma mi je sve…
Kurir pre 7 sati
Bora Santana izneo je šok tvrdnje - da ga je supruga Milica Kemez prevarila pred svadbu. Naime, Bora Santana trenutno boravi u Eliti 9, gde otkriva detalje njegovog braka sa Milicom Kemez od koje se nedavno razveo. U toku je emisija "Pitanja gledalaca"… »
"Manipulator sa dva grama mozga" Maja urnisala Asmina: "Ponaša se kao ostavljena devojka"
Alo pre 6 sati
Nakon bliskog druženja, desio se preokret. U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje vezano za odnos Asmina Durdžića i Maje Marinković. - Kad se Luka pravda ona ustane i kaže da se ne pravda, a oko mene pravda… »
Oglasila se Stanija nakon što je Maja oduvala asmina: Dečko je javno ostavio, pa muvao njenu drugaricu - starleta sve rekla u…
Kurir pre 6 sati
Nakon što se saznalo da je Asmin Durdžić muvao Maju Marinković nakon raskida sa Stanijom Dobrojević, ona se odmah oglasila. Naime, Maja Marinković je priznala da je Asmin pokušavao da je osvoji, međutim više puta mu je to stavljala do znanja. Ipak, čini… »
"Milica me prevarila pred svadbu": Skandalozno priznanje Bore Santane o prevari: "Otišla u hotel kod..."
Telegraf pre 7 sati
Bora Santana izneo je šok tvrdnje, da ga je supruga Milica Kemez prevarila pred svadbu. Naime, Bora Santana trenutno boravi u Zadruzi 9 Eliti gde otkriva detalje njegovog braka sa Milicom Kemez od koje se nedavno razveo. U toku je emisija "Pitanja… »
Šok! Maja Marinković odbila Asmina Sve izašlo na videlo, on van sebe: "Ne zaslužuje da bude Stanijin dečko, neveran je"
Blic pre 8 sati
Maja Marinković odbila je Asmina Durdžića koji je obasipao poklonila kako bi je osvojio u "Zadruzi 9 Eliti". Naime, u toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković. - Majo, kažeš Asmin tebe prati… »
"Milica Kemez me je prevarila pred svadbu": Skandalozno priznanje Bore Santane: "Bila je u hotelu kod bivšeg, kuma mi je sve…
Blic pre 7 sati
Bora Santana izneo je šok tvrdnje, da ga je supruga Milica Kemez prevarila pred svadbu. Naime, Bora Santana trenutno boravi u Zadruzi 9 Eliti gde otkriva detalje njegovog braka sa Milicom Kemez od koje se nedavno razveo. U toku je emisija "Pitanja… »
(Foto): Stanija se oglasila nakon što je saznala za Maju i Asmina: Dečko je javno ostavio, pa muvao njenu drugaricu
Blic pre 7 sati
Nakon što se saznalo da je Asmin Durdžić muvao Maju Marinković nakon raskida sa Stanijom Dobrojević, ona se odmah oglasila. Naime, Maja Marinković je priznala da je Asmin pokušavao da je osvoji, međutim više puta mu je to stavljala do znanja. Ipak, čini… »
Milica kemez Boru prevarila pred svadbu? Ispričao skandalozne detalje, ovo je prethodilo krahu braka
Alo pre 8 sati
Priznao je i da se dogodio susret sa izvesnim muškarcem koji mu se nakon svega izvinjavao. U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Boru Santanu. Šta je najodvratnije uradila tebi bivša žena kada si toliko… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičen da je bacio bombu na ugostiteljski objekat u Zrenjaninu
RTV pre 28 minutajoš 29 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 1 satjoš 33 povezane

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih