Повезане вести

Димитрије Димић по укидању кућног притвора: „Прво сам отишао код баке“

Димитрије Димић по укидању кућног притвора: „Прво сам отишао код баке“

Нова 16.10.2025
Студенту из Ниша Димитрију Димићу, коме се на терет ставља кривично дело припремање дела против уставног уређења и безбедности и позивање на насилну промену уставног поретка укинут је кућни притвор. Како је испричао за Н1, по… »
Димитрије Димић по укидању кућног притвора: Прво сам отишао код баке

Димитрије Димић по укидању кућног притвора: Прво сам отишао код баке

Н1 Инфо 16.10.2025
Студенту из Ниша Димитрију Димићу, коме се на терет ставља кривично дело припремање дела против уставног уређења и безбедности и позивање на насилну промену уставног поретка укинут је кућни притвор. Како је испричао за Н1, по… »
Студенту Димитрију Димићу из Ниша укинут кућни притвор

Решетка 16.10.2025
Студенту Правног факултета у Нишу Димитрију Димићу и студенту Економског факултета у Крагујевцу Луки Стевановићу, којима се на терет стављају кривична дела припремање дела против уставног уређења и безбедности и позивање на… »
Студенту Луки Стевановићу из Крагујевца УКИНУТ КУЋНИ ПРИТВОР

Студенту Луки Стевановићу из Крагујевца УКИНУТ КУЋНИ ПРИТВОР

ИнфоКГ 16.10.2025
Студентима из Крагујевца и Ниша Луки Стевановићу и Димитрију Димићу којима се на терет стављају кривична дела припремање дела против уставног уређења и безбедности и позивање на насилну промену уставног поретка укинут је… »
Крагујевац: Студенту Луки Стевановићу укинут кућни притвор и скинута наногица

Крагујевац: Студенту Луки Стевановићу укинут кућни притвор и скинута наногица

Прессек 16.10.2025
Студенту из Крагујевца Луки Стевановићу, током јучерашњег дана, надлежни из Управе за извршење кривичних санкција скинули наногицу и демонтирали уређај за праћене у породичној кући у крагујевачком насељу Станово, пише Данас… »

Наиссус инфо 16.10.2025
Студент Правног факултета у Нишу Димитрије Димић, налазио се у кућном притвору од 22. августа због сумње да је позивао на насилну промену уставног поретка. Он је недавно поручио да борба не престаје и да сваки дан посматра као… »
Укинут притвор студенту Правног факултета у Нишу Димитрију Димићу

Укинут притвор студенту Правног факултета у Нишу Димитрију Димићу

Блиц 15.10.2025
Студенту Правног факултета у Нишу Димитрију Димићу укинут је кућни притвор, у којем је био због сумње да је позивао на насилну промену уставног поретка, саопштила је данас његова адвокатица Љиљана Боровић. "Одлуком Апелациони… »

Вести дана »