Povezane vesti

Dimitrije Dimić po ukidanju kućnog pritvora: „Prvo sam otišao kod bake“

Dimitrije Dimić po ukidanju kućnog pritvora: „Prvo sam otišao kod bake“

Nova pre 1 sat
Studentu iz Niša Dimitriju Dimiću, kome se na teret stavlja krivično delo pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka ukinut je kućni pritvor. Kako je ispričao za N1, po ukidanju pritvora prvo… »
Dimitrije Dimić po ukidanju kućnog pritvora: Prvo sam otišao kod bake

Dimitrije Dimić po ukidanju kućnog pritvora: Prvo sam otišao kod bake

N1 Info pre 2 sata
Studentu iz Niša Dimitriju Dimiću, kome se na teret stavlja krivično delo pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka ukinut je kućni pritvor. Kako je ispričao za N1, po ukidanju pritvora prvo… »
Studentu Dimitriju Dimiću iz Niša ukinut kućni pritvor

Rešetka pre 2 sata
Studentu Pravnog fakulteta u Nišu Dimitriju Dimiću i studentu Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Luki Stevanoviću, kojima se na teret stavljaju krivična dela pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog… »
Kragujevac: Studentu Luki Stevanoviću ukinut kućni pritvor i skinuta nanogica

Kragujevac: Studentu Luki Stevanoviću ukinut kućni pritvor i skinuta nanogica

Pressek pre 3 sata
Studentu iz Kragujevca Luki Stevanoviću, tokom jučerašnjeg dana, nadležni iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija skinuli nanogicu i demontirali uređaj za praćene u porodičnoj kući u kragujevačkom naselju Stanovo, piše Danas. Luka Stevanović se u… »
Studentu Luki Stevanoviću iz Kragujevca UKINUT KUĆNI PRITVOR

Studentu Luki Stevanoviću iz Kragujevca UKINUT KUĆNI PRITVOR

InfoKG pre 3 sata
Studentima iz Kragujevca i Niša Luki Stevanoviću i Dimitriju Dimiću kojima se na teret stavljaju krivična dela pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka ukinut je kućni pritvor i skinuta… »

Naissus info pre 5 sati
Student Pravnog fakulteta u Nišu Dimitrije Dimić, nalazio se u kućnom pritvoru od 22. avgusta zbog sumnje da je pozivao na nasilnu promenu ustavnog poretka. On je nedavno poručio da borba ne prestaje i da svaki dan posmatra kao novu priliku da bude na… »
Ukinut pritvor studentu Pravnog fakulteta u Nišu Dimitriju Dimiću

Ukinut pritvor studentu Pravnog fakulteta u Nišu Dimitriju Dimiću

Blic pre 17 sati
Studentu Pravnog fakulteta u Nišu Dimitriju Dimiću ukinut je kućni pritvor, u kojem je bio zbog sumnje da je pozivao na nasilnu promenu ustavnog poretka, saopštila je danas njegova advokatica Ljiljana Borović. "Odlukom Apelacioni suda u Beogradu ukinut… »

Vesti dana »