Повезане вести
Пешић: "Апсолутна подршка за Алимпијевића"
Спортске.нет пре 25 дана
Доскорашњи селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић говорио је о новом селектору Душану Алимпијевићу. “Имам добру комуникацију са председником Човићем и ми смо разговарали о томе ко би могао наставити ово што смо започели. Ја… »
Пешић први пут о алимпијевићу Ево шта је бивши селектор поручио наследнику
Дневник пре 25 дана
Бивши селектор кошаркашке репрезентације Србије, Светислав Пешић, поручио је да има пуно поверење у свог наследника Душана Алимпијевића, који је недавно преузео кормило "орлова". У интервјуу за Недељник, легендарни стручњак… »
Шта Пешић каже о Алимпијевићу и да ли је он прави човек за Србију?
Нова пре 25 дана
Душан Алимпијевић заменио је Светислава Пешића на месту селектора кошаркашке репрезентације Србије. Алимпијевић је недавно и званично промовисан на том месту, где ће остати по уговору до 2028. године. Селектор је уједно и тренер… »
Пешић први пут проговорио о свом наследнику на клупи Србије: Душану Алимпијевићу је послао јасну поруку! Нови селектор Орлова…
Курир пре 25 дана
Бивши селектор кошаркашке репрезентације Србије, Светислав Пешић, поручио је да има пуно поверење у свог наследника Душана Алимпијевића, који је недавно преузео кормило "орлова". У интервјуу за Недељник, легендарни стручњак… »
Пешић о Алимпијевићу: Апсолутна подршка, мада бих желео…
Спорт клуб пре 25 дана
Доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић има поверења у свог наследника – Душана Алимпијевића. У интервјуу за Недељник, ипак, прокоментарисао је да би волео да је селектор Србије у пуном капацитету… »
Вести дана »
Јаћимовић позвао на блокаду аутобуске станице у Новом Саду: Кад не могу наши, неће ни њихови
Нови магазин пре 1 сатјош 105 повезаних
Хоће ли "квалитетан РЕМ" бити изабран у крњем или пуном саставу - зависиће од процене владајуће већине
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних
Ухапшен радник КПЗ Ниш због злоупотребе положаја, омогућио затворенику повољнији третман за мито у белој техници
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 25 повезаних