Povezane vesti
Pešić prvi put o alimpijeviću Evo šta je bivši selektor poručio nasledniku
Dnevnik pre 8 sati
Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, poručio je da ima puno poverenje u svog naslednika Dušana Alimpijevića, koji je nedavno preuzeo kormilo "orlova". U intervjuu za Nedeljnik, legendarni stručnjak nije propustio da istakne… »
Pešić: "Apsolutna podrška za Alimpijevića"
Sportske.net pre 8 sati
Doskorašnji selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić govorio je o novom selektoru Dušanu Alimpijeviću. “Imam dobru komunikaciju sa predsednikom Čovićem i mi smo razgovarali o tome ko bi mogao nastaviti ovo što smo započeli. Ja sam uvek govorio: ‘Moraš… »
Šta Pešić kaže o Alimpijeviću i da li je on pravi čovek za Srbiju?
Nova pre 8 sati
Dušan Alimpijević zamenio je Svetislava Pešića na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Alimpijević je nedavno i zvanično promovisan na tom mestu, gde će ostati po ugovoru do 2028. godine. Selektor je ujedno i trener Bešiktaša, a Pešić je… »
Pešić o Alimpijeviću: Apsolutna podrška, mada bih želeo…
Sport klub pre 10 sati
Doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić ima poverenja u svog naslednika – Dušana Alimpijevića. U intervjuu za Nedeljnik, ipak, prokomentarisao je da bi voleo da je selektor Srbije u punom kapacitetu upravo to – selektor… »
Pešić prvi put progovorio o svom nasledniku na klupi Srbije: Dušanu Alimpijeviću je poslao jasnu poruku! Novi selektor Orlova…
Kurir pre 10 sati
Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, poručio je da ima puno poverenje u svog naslednika Dušana Alimpijevića, koji je nedavno preuzeo kormilo "orlova". U intervjuu za Nedeljnik, legendarni stručnjak nije propustio da istakne… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih

Francuski premijer Lekorni preživeo dva skupštinska glasanja o nepoverenju
Beta pre 2 satajoš 22 povezane