Povezane vesti

Bivšoj ženi prišao s leđa, pa je izbo 14 puta: Ćerka svedočila protiv oca koji joj je krvnički ubio majku: "Pio je, stalno je…

Bivšoj ženi prišao s leđa, pa je izbo 14 puta: Ćerka svedočila protiv oca koji joj je krvnički ubio majku: "Pio je, stalno je…

Blic 16.10.2025
Mešoviti porotnički sud u Atini osudio je 52-godišnjeg građevinara na doživotnu robiju za krivično delo ubistvo, uz dodatnu kaznu zatvora od pet godina i novčanu kaznu od 5.000 evra za nezakonito nošenje i korišćenje oružja. Optuženi je pre oko godinu i… »
Osuđen ubica sa maskom Gavrila Principa: Izbo mladića u Rakovici, dobio 10 godina zatvora

Osuđen ubica sa maskom Gavrila Principa: Izbo mladića u Rakovici, dobio 10 godina zatvora

Nova 16.10.2025
Damjan Gvozdenović (23), koji je 23. februara 2022. godine u Rakovici ubio svog vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) maskom Gavrila Principa na licu, danas je Viši sud u Beogradu osudio na 10 godina zatvora. nače, Damjan Gvozdenović je ranije na sudu… »
Ubici mladog ace 10 godina robije Damjan mu presudio nožem zbog devojke!

Ubici mladog ace 10 godina robije Damjan mu presudio nožem zbog devojke!

Alo 16.10.2025
Damjana Gvozdenovića (23), koji je 23. februara 2022. godine u Rakovici ubio svog vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) maskom Gavrila Principa na licu, danas je Viši sud u Beogradu osudio na 10 godina zatvora. Inače, Damjan Gvozdenović je ranije na sudu… »
Osuđen ubica sa maskom Gavrila Principa: Izbo mladića u Rakovici, tražili ga danima: Evo koliko će robijati

Osuđen ubica sa maskom Gavrila Principa: Izbo mladića u Rakovici, tražili ga danima: Evo koliko će robijati

Blic 16.10.2025
Damjan Gvozdenović (23), koji je 23. februara 2022. godine u Rakovici ubio svog vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) maskom Gavrila Principa na licu, danas je Viši sud u Beogradu osudio na 10 godina zatvora. Inače, Damjan Gvozdenović je ranije na sudu… »
S maskom belivukovih Principa ubio tinejdžera u Rakovici zbog devojke: U sudnici izjavio saučešće porodici, osuđen na 10…

S maskom belivukovih Principa ubio tinejdžera u Rakovici zbog devojke: U sudnici izjavio saučešće porodici, osuđen na 10…

Kurir 16.10.2025
Damjan Gvozdenović (23) koji je s maskom Gavrila Principa na licu u Rakovici ubio vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) 23. februara 2022. osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na 10 godina zatvora. Inače, Gvozdenović je ranije pred sudom priznao da je… »
"Upravo sam ubio svoju devojku u džakuziju, izbo sam je 40 puta" Objavljen jezivi telefonski poziv ubice iz Škotske…

"Upravo sam ubio svoju devojku u džakuziju, izbo sam je 40 puta" Objavljen jezivi telefonski poziv ubice iz Škotske…

Alo 16.10.2025
Četrdesetjednogodišnji Aren Pirson osuđen je na doživotni zatvor i najmanje će 25 godina morati da provede u zatvoru zbog brutalnog ubistva svoje 24-godišnje partnerke Kler Levek u domu njegove majke u Škotskoj 11. februara 2024. godine. U Višem sudu u… »
"Zdravo, ubio sam svoju devojku, izbo sam je oko 40 puta": Muškarac koji je nožem izmasakrirao partnerku osuđen na doživotnu…

"Zdravo, ubio sam svoju devojku, izbo sam je oko 40 puta": Muškarac koji je nožem izmasakrirao partnerku osuđen na doživotnu…

Blic 15.10.2025
Aren Pirs (41) izbo je svoju devojku Kler Levek (24) više puta u kući svoje majke u mestu Sandnes u Norveškoj 11. februara 2024. godine. Visoki sud u Edinburgu izjavio je da je Kler zadobila najmanje 26 uboda nožem, od kojih 19 u predelu lica i vrata… »

Vesti dana »