Povezane vesti
Bivšoj ženi prišao s leđa, pa je izbo 14 puta: Ćerka svedočila protiv oca koji joj je krvnički ubio majku: "Pio je, stalno je…
Blic pre 2 sata
Mešoviti porotnički sud u Atini osudio je 52-godišnjeg građevinara na doživotnu robiju za krivično delo ubistvo, uz dodatnu kaznu zatvora od pet godina i novčanu kaznu od 5.000 evra za nezakonito nošenje i korišćenje oružja. Optuženi je pre oko godinu i… »
Osuđen ubica sa maskom Gavrila Principa: Izbo mladića u Rakovici, dobio 10 godina zatvora
Nova pre 7 sati
Damjan Gvozdenović (23), koji je 23. februara 2022. godine u Rakovici ubio svog vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) maskom Gavrila Principa na licu, danas je Viši sud u Beogradu osudio na 10 godina zatvora. nače, Damjan Gvozdenović je ranije na sudu… »
Ubici mladog ace 10 godina robije Damjan mu presudio nožem zbog devojke!
Alo pre 6 sati
Damjana Gvozdenovića (23), koji je 23. februara 2022. godine u Rakovici ubio svog vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) maskom Gavrila Principa na licu, danas je Viši sud u Beogradu osudio na 10 godina zatvora. Inače, Damjan Gvozdenović je ranije na sudu… »
Osuđen ubica sa maskom Gavrila Principa: Izbo mladića u Rakovici, tražili ga danima: Evo koliko će robijati
Blic pre 7 sati
Damjan Gvozdenović (23), koji je 23. februara 2022. godine u Rakovici ubio svog vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) maskom Gavrila Principa na licu, danas je Viši sud u Beogradu osudio na 10 godina zatvora. Inače, Damjan Gvozdenović je ranije na sudu… »
S maskom belivukovih Principa ubio tinejdžera u Rakovici zbog devojke: U sudnici izjavio saučešće porodici, osuđen na 10…
Kurir pre 7 sati
Damjan Gvozdenović (23) koji je s maskom Gavrila Principa na licu u Rakovici ubio vršnjaka Aleksandra Tatalovića (21) 23. februara 2022. osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na 10 godina zatvora. Inače, Gvozdenović je ranije pred sudom priznao da je… »
"Upravo sam ubio svoju devojku u džakuziju, izbo sam je 40 puta" Objavljen jezivi telefonski poziv ubice iz Škotske…
Alo pre 10 sati
Četrdesetjednogodišnji Aren Pirson osuđen je na doživotni zatvor i najmanje će 25 godina morati da provede u zatvoru zbog brutalnog ubistva svoje 24-godišnje partnerke Kler Levek u domu njegove majke u Škotskoj 11. februara 2024. godine. U Višem sudu u… »
"Zdravo, ubio sam svoju devojku, izbo sam je oko 40 puta": Muškarac koji je nožem izmasakrirao partnerku osuđen na doživotnu…
Blic pre 23 sata
Aren Pirs (41) izbo je svoju devojku Kler Levek (24) više puta u kući svoje majke u mestu Sandnes u Norveškoj 11. februara 2024. godine. Visoki sud u Edinburgu izjavio je da je Kler zadobila najmanje 26 uboda nožem, od kojih 19 u predelu lica i vrata… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 3 satajoš 35 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 6 satijoš 15 povezanih