Povezane vesti

Greta Tunberg o zatvorskim danima u Izraelu: "Stražari mi pisali da sam kur*a, crtali polne organe" (foto)

Greta Tunberg o zatvorskim danima u Izraelu: "Stražari mi pisali da sam kur*a, crtali polne organe" (foto)

Kurir pre 4 sati
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg optužila je izraelske stražare da su joj na torbi napisali "Greta kur*a", crtajući muške polne organe i Davidovu zvezdu nakon što je pritvorena u Izraelu ranije ovog meseca. Izraelci su je pritvorili zbog učešća u… »
Greta Tunberg ispričala kako su aktiviste mučili u izraelskom zatvoru: "Udarali su me i šutirali, napisali na koferu da sam…

Greta Tunberg ispričala kako su aktiviste mučili u izraelskom zatvoru: "Udarali su me i šutirali, napisali na koferu da sam…

Blic pre 9 sati
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg je tvrdila da je bila „udarana, šutirana, izgladnjivana i mučena“ tokom boravka u izraelskom pritvoru. Tunberg je optužila izraelske stražare da su joj uništili kofer rečima „ku*va Greta“, crtežima penisa i slikama… »
Greta Tunberg optužila izraelske vojnike za zlostavljanje

Greta Tunberg optužila izraelske vojnike za zlostavljanje

Danas pre 21 sat
Švedska aktivistkinja Greta Tunberg optužila je danas izraelske vojnike da su je fizički napali, nakon što je privedena na brodu koji se približavao Gazi ranije ovog meseca. Tunberg je bila sa Globalnom Sumud flotilom koja je prevozila humanitarnu pomoć… »

Vesti dana »