Povezane vesti
"Priželjkujem istinu, učenje i dobrotu među svima nama" Direktor Jovine gimnazije u ličnom saopštenju izneo detalje dešavanja…
Dnevnik pre 1 dan
Direktor Gimnazije „Jovan Jovnović Zmaj“ Radivoje Stojković oglasio se povodom dešavanja u ovoj školskoj ustanovi koja su jedna od glavnih tema u Novom Sadu poslednjih meseci. On je saopštenje kojim se obratio javnosti objavio na zvaničnom sajtu… »
Direktor Jovine Radivoje P. Stojković u ličnom saopštenju: "Sudite mi po vašoj pravdi i po savesti"
Radio 021 pre 1 dan
Posle višemesečne krize u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", oglasio se i direktor škole Radivoje P. Stojković. Saopštenje Stojkovića objavljeno je jutros na sajtu škole. On je nabrojao sva odlikovanja koja poseduje, uz ocenu da je "prvi put zloupotrebio… »
"Sramota nas je njegove sramote": Profesori Jovine gimnazije odgovorili na direktorovo "lično saopštenje" na sajtu škole
Moj Novi Sad pre 11 sati
Deo kolektiva Jovine gimnazije oglasio se povodom saopštenja direktora Stojkovića na zvaničnom sajtu ove ustanove. – Mi, profesori Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", nosioci ordena izgnanika, zgroženi smo još jednom u nizu zloupotreba položaja direktora… »
Direktor Jovine Radivoje P. Stojković: „Sudite mi po vašoj pravdi i po savesti“
In medija pre 14 sati
Posle višemesečne krize u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“, oglasio se i direktor škole Radivoje P. Stojković. Saopštenje Stojkovića objavljeno je jutros na sajtu škole. Kako prenosi 021.rs, on je nabrojao sva odlikovanja koja poseduje, uz ocenu da je… »
Lično saopštenje direktora Jovine gimnazije: Neću se izvinjavati, sramota me sramote koju su mi priredili moji najbliži
NIN pre 15 sati
Direktor novosadske Gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” Radivoje Petrov Stojković, koga roditelji učenika i profesori smatraju odgovornim za višemesečnu krizu u toj školi, objavio je danas na školskom sajtu "lično saopštenje", kojim poručuje da se neće… »
Direktor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" Radivoje P. Stojković: Priželjkujem učenje i dobrotu među svima nama
RTV pre 15 sati
NOVI SAD - Nakon više oglašavanja profesora Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" i roditelja đaka te škole u Novom Sadu, zato što kako oni navode direktor, ne odgovora na njihove zahteve, oglasio se direktor Radivoje P. Stojković. Saopštenje prenosimo u… »
„Lično saopštenje“ direktora Jovine gimnazije: Ja, Radivoje Petrov Stojković, stojim iza svake napisane reči
Danas pre 16 sati
Direktor novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ Radivoje P. Stojković oglasio se prvi put javno nakon više meseci. Ovu školu potresaju brojni problemi. Učenici su razmešteni u tri škole, zbog kupole na zgradi gimnazije koja nema upotrebnu dozvolu, a… »
Direktor Jovine objavio manifest: “Sudite mi po savesti”
Luftika pre 17 sati
Posle višemesečne krize u Gimnaziji “Jovan Jovanović Zmaj”, oglasio se i direktor škole Radivoje P. Stojković. Saopštenje Stojkovića objavljeno je jutros na sajtu škole. Na početku on je nabrojao sva odlikovanja koja poseduje, te da je “prvi put je… »
"Lično saopštenje" direktora "Jovine" Radivoja P. Stojkovića : "Sudite mi po vašoj pravdi i po savesti"
N1 Info pre 18 sati
Posle višemesečne krize u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", oglasio se i direktor škole Radivoje P. Stojković. Na početku on je nabrojao sva odlikovanja koja poseduje, te da je "prvi put je zloupotrebio resurse organa Republike Srbije" postavivši lično… »
"Ja, Radivoje": Direktor Jovine gimnazije oglasio se na sajtu škole
Moj Novi Sad pre 18 sati
Radivoje Stojković, direktor novosadske Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", čiju smenu zahtevaju profesori, đaci i njihovi roditelji već mesecima, danas je izdao saopštenje na zvaničnom sajtu škole, koje vam prenosimo u celosti: – Lično saopštenje za… »
Direktor Jovine gimnazije objavio saopštenje na sajtu škole: „Sramota me sramote koju su mi priredili najbliži saradnici…
Nova pre 17 sati
Direktor najpoznatije novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" Radivoje P. Stojković, koji je u javnosti ostao prepoznatljiv po tome što je klečao ispred ulaznih vrata kada su đaci proglasili blokadu, uputio je saopštenje posle višemesečne krize u toj… »
Vesti dana »

Pucnjava u Beogradu na vodi? Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške VIDEO
B92 pre 3 satajoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana