Povezane vesti

Šok! Četvorostruka olimpijska šampionka završila karijeru sa 25 godina! Njeni fanovi u neverici, ona ostavila emotivnu poruku…

Šok! Četvorostruka olimpijska šampionka završila karijeru sa 25 godina! Njeni fanovi u neverici, ona ostavila emotivnu poruku…

Kurir pre 5 sati
Četvorostruka olimpijska šampionka u plivanju Australijanka Arijarn Titmus saopštila je da se povlači iz plivanja u 25. godini, uz poruku da "oseća da je pravi trenutak da se povuče", preneli su danas engleski mediji."Teška odluka, ali ona sa kojom sam… »
Kraj karijere u 25. Godini - Olimpijska šampionka odlučila: Pravo je vreme

Kraj karijere u 25. Godini - Olimpijska šampionka odlučila: Pravo je vreme

Dnevnik pre 5 sati
Olimpijska šampiona u plivanju na 400 metara slobodnim stilom Arijarn Titmus saopštila je da je odlučila da završi karijeru. Titmus (25) je na Instagramu navela da je odluka bila teška, ali da oseća da je sada pravi trenutak da se povuče. – Oduvek sam… »
Australijska plivačica završava karijeru u 25. godini, ima osam olimpijskih medalja

Australijska plivačica završava karijeru u 25. godini, ima osam olimpijskih medalja

Sportski žurnal pre 8 sati
Svetska rekorderka na 200 metara Arijarn Titmus slobodnim stilom završava karijeru sa 32 međunarodne medalje. Četvorostruka olimpijska šampionka u plivanju Australijanka Arijarn Titmus saopštila je da se povlači iz plivanja u 25. godini, uz poruku da… »
Olimpijska šampionka šokirala svet

Olimpijska šampionka šokirala svet

B92 pre 8 sati
Olimpijska šampiona u plivanju na 400 metara slobodnim stilom Arijarn Titmus saopštila je da je odlučila da završi karijeru. Titmus je na Instagramu navela da je odluka bila teška, ali da oseća da je sada pravi trenutak da se povuče, iako ima tek 25… »
Jedna od najboljih plivačica sveta sa 25 godina završila karijeru

Jedna od najboljih plivačica sveta sa 25 godina završila karijeru

Sport klub pre 9 sati
Jedna od najboljih plivačica današnjice, Australijanka Ariarne Titmus iznenađujuće je objavila da završava karijeru u 25. godini Osvojila je osam olimpijskih medalja, od čega četiri zlata, tri srebra i jednu bronzu, a i četvorostruka je svetska… »
Kakav šok: Četvorostruka olimpijska šampionka otišla u penziju sa 25 godina

Kakav šok: Četvorostruka olimpijska šampionka otišla u penziju sa 25 godina

Telegraf pre 8 sati
Australijska plivačica Arijarn Titmus, četvorostruka olimpijska šampionka i jedna od najuspešnijih sportistkinja u istoriji australijskog sporta, objavila je da se povlači iz profesionalnog plivanja u 25. godini. Titmus je između Olimpijskih igara u… »
Olimpijska šampionka (25) ide u penziju, osvojila je četiri zlata na Igrama

Olimpijska šampionka (25) ide u penziju, osvojila je četiri zlata na Igrama

Nova pre 10 sati
Četvorostruka olimpijska šampionka u plivanju Australijanka Arijarn Titmus saopštila je da se povlači iz plivanja u 25. godini, uz poruku da "oseća da je pravi trenutak da se povuče". „Teška odluka, ali ona sa kojom sam zaista srećna. Oduvek sam volela… »

Vesti dana »