Povezane vesti
Tvrdila je da su je princ Endru i Džefri Epstajn zlostavljali pa se ubila: Sada su otkriveni novi, šokantni detalji iz njenih…
Kurir pre 6 sati
U svom posthumno objavljenom memoaru „Nobody’s Girl: A Memoir of Surviving Abuse and Fighting for Justice“, delimično objavljenom u The Times 16. oktobra, Virdžinija Đufre opisala je svoj navodni susret s princom Endruom u martu 2001. godine u londonskoj… »
"Dobro si se snašla, princ se zabavio": Novo poniženje za kraljevsku porodicu, otkriveni jezivi detalji: "Imala sam orgije sa…
Blic pre 12 sati
Virdžinija Đufre, koja je optužila britanskog princa Endrua da ju je seksualno napastvovao u tri navrata dok je bila mlađa od 18 godina, napisala je u autobiografiji koja će biti objavljena posthumno, da je bio bahat i da je verovao da je seksualni odnos… »
Posthumna autobiografija Virdžinije Đufre donosi nove optužbe protiv princa Endrua
Politika pre 16 sati
„Mislio da ima pravo na mene po rođenju“. Virdžinija Đufre koja je optužila princa Endrua da ju je seksualno napastvovao u tri navrata dok je bila mlađa od 18 godina, optužila ga je u autobiografiji koja će biti objavljena posthumno, da je bio bahat i da… »
Đufre u autobiografiji optužila princa Endrua da ju je napastvovao tri puta
Euronews pre 16 sati
Virdžinija Đufre koja je optužila princa Endrua da ju je seksualno napastvovao u tri navrata dok je bila mlađa od 18 godina, optužila ga je u autobiografiji koja će biti objavljena posthumno, da je bio bahat i da je verovao da je seksualni odnos sa njom… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške: Prve fotografije haosa u Beogradu na vodi: Policija blokirala celo naselje (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Optužen Trampov bivši savetnik: Džon Bolton se tereti za prenos tajnih podataka: Objavio knjigu o radu u Beloj kući
Blic pre 3 satajoš 4 povezane