Povezane vesti
Ćirilica kroz dečje oči: U toku je likovni konkurs čija tema će odrasle dirnuti, a mališane inspirisati – u sebi spaja naše…
Blic pre 9 sati
Može li način na koje pišemo slova da postane umetničko delo? Može li crtež da sačuva identitet jednog naroda? Može li dečja ruka da nas podseti na to koliko je važno negovati ono što čini nas same? Upravo to pokušava da postigne jedan konkurs koji ovih… »
Raspisan prvi likovni dečji konkurs fondacije „Dr Špiro Matijević“: "Ćirilica - moje pismo, moje nasleđe"
NIN pre 11 sati
Fondacija „Dr Špiro Matijević“ raspispisala je prvi likovni konkurs za decu i mlade, pod nazivom „Ćirilica – moje pismo, moje nasleđe“, koji ima za cilj da najmlađima omogući da izraze svoj kreativni potencijal. Pravo učešća imaju deca i mladi uzrasta od… »
Vesti dana »

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 7 satijoš 35 povezanih

Alkaraz čeka Đokovića ili Sinera: Preko Frica došao do finala egzibicionog turnira u Rijadu
Dnevnik pre 39 minutajoš 24 povezane

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 8 satijoš 15 povezanih