Povezane vesti
Diplomirala u 90. godini: 'Ako ja mogu, svako može'
Radio 021 16.10.2025
Onlajn studiranje je ponekad predstavljalo izazov. Međutim, rekla je da je njena porodica - a ima četvoro dece, unuke i praunuke - bila „divna“. The Open University Merijet Mekfarland Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz… »
BBC News 16.10.2025
Onlajn studiranje je ponekad predstavljalo izazov. Međutim, rekla je da je njena porodica - a ima četvoro dece, unuke i praunuke - bila „divna“. Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela… »
NIN 16.10.2025
Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. "Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena", rekla je. Devedesetogodišnjakinja je bila najstarija od… »
Diplomirala u 90. godini: ‘Ako ja mogu, svako može’
Južne vesti 16.10.2025
The Open University Merijet Mekfarland Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. „Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena“, rekla je… »
Diplomirala u 90. godini: ‘Ako ja mogu, svako može’
Danas 16.10.2025
Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. „Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena“, rekla je. Devedesetogodišnjakinja je bila najstarija od… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić nastavlja konsultacije sa još tri stranke, obraćanje medijima u 13 časova
RTS pre 32 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 7. april: Dalji rast temperature, evo kada se menja vreme
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Posada Artemis II oborila rekord: Najudaljeniji let ljudi u istoriji svemirskih misija
Aero.rs pre 6 satijoš 2 povezane
Danas se praznuju Blagovesti - jedan od najvažnijih i najradosnijih praznika u hrišćanskom kalendaru
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana
Ranjene tobdžije gostuju u Lisabonu: Evo gde možete pratiti prenos meča Sporting - Arsenal
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana