Povezane vesti
Diplomirala u 90. godini: 'Ako ja mogu, svako može'
Radio 021 16.10.2025
Onlajn studiranje je ponekad predstavljalo izazov. Međutim, rekla je da je njena porodica - a ima četvoro dece, unuke i praunuke - bila „divna“. The Open University Merijet Mekfarland Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz… »
BBC News 16.10.2025
Onlajn studiranje je ponekad predstavljalo izazov. Međutim, rekla je da je njena porodica - a ima četvoro dece, unuke i praunuke - bila „divna“. Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela… »
NIN 16.10.2025
Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. "Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena", rekla je. Devedesetogodišnjakinja je bila najstarija od… »
Diplomirala u 90. godini: ‘Ako ja mogu, svako može’
Južne vesti 16.10.2025
The Open University Merijet Mekfarland Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. „Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena“, rekla je… »
Diplomirala u 90. godini: ‘Ako ja mogu, svako može’
Danas 16.10.2025
Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. „Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena“, rekla je. Devedesetogodišnjakinja je bila najstarija od… »
Vesti dana »
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata, evo gde se mogu predati prijave
Morava info pre 29 minutajoš 30 povezanih
Putin se cinično smeška: Rusi izračunali i saopštili koliko je novca izgubila EU zbog sankcija
Kurir pre 2 satajoš 36 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. i 8. decembar 2025: Oblačno i hladno sa maglom i sunčanim intervalima sutra
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih