Povezane vesti

Diplomirala u 90. godini: 'Ako ja mogu, svako može'

Radio 021 pre 6 sati
Onlajn studiranje je ponekad predstavljalo izazov. Međutim, rekla je da je njena porodica - a ima četvoro dece, unuke i praunuke - bila „divna“. The Open University Merijet Mekfarland Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz… »

BBC News pre 7 sati
Onlajn studiranje je ponekad predstavljalo izazov. Međutim, rekla je da je njena porodica - a ima četvoro dece, unuke i praunuke - bila „divna“. Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela… »
Diplomirala u 90. godini: ‘Ako ja mogu, svako može’

Južne vesti pre 6 sati
The Open University Merijet Mekfarland Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. „Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena“, rekla je… »

NIN pre 6 sati
Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. "Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena", rekla je. Devedesetogodišnjakinja je bila najstarija od… »

Danas pre 6 sati
Sedamdeset godina od početka studija, Merijet Mekfarland iz Londonderija u Severnoj Irskoj konačno je uspela da diplomira englesku književnost. „Jedva mogu da verujem, trebalo mi je dosta vremena“, rekla je. Devedesetogodišnjakinja je bila najstarija od… »

Vesti dana »