Повезане вести

Због Вујошевића су многи испадали глупи" Остоја без длаке на језику: Никоме се није допадало то што је Душко радио!

Због Вујошевића су многи испадали глупи" Остоја без длаке на језику: Никоме се није допадало то што је Душко радио!

Курир 16.10.2025
У опширном интервјуу који је дао за Моззарт спорт, први човек Партизана Остоја Мијаиловић, између осталог, дотакао се и концепта Душка Вујошевића који је Партизану доносио одличне резултате у Евролиги. Партизан ове сезоне има… »
Лесор се умало вратио у Партизан!

Лесор се умало вратио у Партизан!

Б92 16.10.2025
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, открио је да је Матијас Лесор умало поново постао члан београдског клуба. Остоја Мијаиловић, први човек Партизана, у опширном интервјуу за Моззартспорт говорио је о текућој сезони… »
"Могао сам деци да купим 50 станова у Београду за новац који сам дао Партизану" Остоја Мијаиловић: Сами смо обезбедили 22…

"Могао сам деци да купим 50 станова у Београду за новац који сам дао Партизану" Остоја Мијаиловић: Сами смо обезбедили 22…

Курир 16.10.2025
Први човек Партизана, Остоја Мијаиловић, отворено је говорио о финансијској ситуацији у клубу. У сезону 2025/26 Кошаркашки клуб Партизан ушао је са највећим буџетом у историји клуба - невероватних 27.000.000 евра. У опширном… »

Вести дана »