Povezane vesti

Ne želi više da krije! Mina Vrbaški javno priznala emocije prema Asminu Durdžiću

Ne želi više da krije! Mina Vrbaški javno priznala emocije prema Asminu Durdžiću

Alo pre 26 dana
Više nema tajni. Učesnici Elite 9 nedeljama komentarišu odnos Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o svojim emocijama. - Stavila sam mu do znanja da ne može sa mnom tako da razgovara. Ne dopada mi se kad padne pod… »
Mina otvorila dušu o emocijama prema asminu! Pred svima otkrila da li je zaljubljena u Stanijinog bivšeg

Mina otvorila dušu o emocijama prema asminu! Pred svima otkrila da li je zaljubljena u Stanijinog bivšeg

Kurir pre 26 dana
Mina Vrbaški, koja je u "Eliti 9" ušla u vezu sa Borislavom Terzićem Terzom koja je trajala samo tri dana, sada je progovorila o svojim emocijama. Danima se u rijalitiju govorilo o tome da ona simpatiše Asmina Durdžića, većina učesnika "Elite 9" sigurna… »
Mina Vrbaški javno priznala emocije koje gaji prema Asminu, više neće da ćuti i krije: "Prija mi njegova..."

Mina Vrbaški javno priznala emocije koje gaji prema Asminu, više neće da ćuti i krije: "Prija mi njegova..."

Telegraf pre 26 dana
Učesnici "Elite 9" nedeljama bruje o odnosu Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o emocijama. Većina zadrugara mišljenja je da je Mina zaljubljena u Asmina, a ona je sada govorila o njihovom odnosu. - Stavila sam mu… »
Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema Asminu

Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema Asminu

Vesti online pre 27 dana
Učesnici “Elite 9” nedeljama bruje o odnosu Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o emocijama. Maja Marinković raskrinkala Asmina. Većina zadrugara mišljenja je da je Mina zaljubljena u Asmina, a ona je sada govorila o… »
''Prija mi njegova pažnja, nisam se zaljubila'' Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom

''Prija mi njegova pažnja, nisam se zaljubila'' Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom

Alo pre 27 dana
Nikad iskrenija! Mina Vrbaški otvorila je dušu u Rajskom vrtu i sa Drvetom mudrosti progovorila o odnosu sa Terzom, ali i Asminom Durdžićem sa kojim je često povezuju. Vrbaški je prvo govorila o svađama sa Asminom. ZadrugaOfficial - Stavila sam mu do… »
"Nisam se zaljubila, prija mi njegova pažnja" Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom, pa se obrušila na Asmina: Ne može…

"Nisam se zaljubila, prija mi njegova pažnja" Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom, pa se obrušila na Asmina: Ne može…

Kurir pre 27 dana
Mina Vrbaški otvorila je dušu u Rajskom vrtu i sa Drvetom mudrosti progovorila o odnosu sa Terzom, ali i Asminom Durdžićem sa kojim je često povezuju. Vrbaški je prvo govorila o svađama sa Asminom. - Stavila sam mu do znanja da ne može sa mnom tako da… »
Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema asminu: Priznala da flertuju: "Prija mi njegova pažnja"

Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema asminu: Priznala da flertuju: "Prija mi njegova pažnja"

Blic pre 27 dana
Učesnici "Elite 9" nedeljama bruje o odnosu Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o emocijama. Većina zadrugara mišljenja je da je Mina zaljubljena u Asmina, a ona je sada govorila o njihovom odnosu. - Stavila sam mu… »

Vesti dana »