Povezane vesti

Ne želi više da krije! Mina Vrbaški javno priznala emocije prema Asminu Durdžiću

Ne želi više da krije! Mina Vrbaški javno priznala emocije prema Asminu Durdžiću

Alo pre 1 sat
Više nema tajni. Učesnici Elite 9 nedeljama komentarišu odnos Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o svojim emocijama. - Stavila sam mu do znanja da ne može sa mnom tako da razgovara. Ne dopada mi se kad padne pod… »
Mina otvorila dušu o emocijama prema asminu! Pred svima otkrila da li je zaljubljena u Stanijinog bivšeg

Mina otvorila dušu o emocijama prema asminu! Pred svima otkrila da li je zaljubljena u Stanijinog bivšeg

Kurir pre 3 sata
Mina Vrbaški, koja je u "Eliti 9" ušla u vezu sa Borislavom Terzićem Terzom koja je trajala samo tri dana, sada je progovorila o svojim emocijama. Danima se u rijalitiju govorilo o tome da ona simpatiše Asmina Durdžića, većina učesnika "Elite 9" sigurna… »
Mina Vrbaški javno priznala emocije koje gaji prema Asminu, više neće da ćuti i krije: "Prija mi njegova..."

Mina Vrbaški javno priznala emocije koje gaji prema Asminu, više neće da ćuti i krije: "Prija mi njegova..."

Telegraf pre 4 sati
Učesnici "Elite 9" nedeljama bruje o odnosu Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o emocijama. Većina zadrugara mišljenja je da je Mina zaljubljena u Asmina, a ona je sada govorila o njihovom odnosu. - Stavila sam mu… »
Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema Asminu

Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema Asminu

Vesti online pre 8 sati
Učesnici “Elite 9” nedeljama bruje o odnosu Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o emocijama. Maja Marinković raskrinkala Asmina. Većina zadrugara mišljenja je da je Mina zaljubljena u Asmina, a ona je sada govorila o… »
''Prija mi njegova pažnja, nisam se zaljubila'' Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom

''Prija mi njegova pažnja, nisam se zaljubila'' Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom

Alo pre 9 sati
Nikad iskrenija! Mina Vrbaški otvorila je dušu u Rajskom vrtu i sa Drvetom mudrosti progovorila o odnosu sa Terzom, ali i Asminom Durdžićem sa kojim je često povezuju. Vrbaški je prvo govorila o svađama sa Asminom. ZadrugaOfficial - Stavila sam mu do… »
"Nisam se zaljubila, prija mi njegova pažnja" Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom, pa se obrušila na Asmina: Ne može…

"Nisam se zaljubila, prija mi njegova pažnja" Mina otvoreno progovorila o odnosu sa Terzom, pa se obrušila na Asmina: Ne može…

Kurir pre 11 sati
Mina Vrbaški otvorila je dušu u Rajskom vrtu i sa Drvetom mudrosti progovorila o odnosu sa Terzom, ali i Asminom Durdžićem sa kojim je često povezuju. Vrbaški je prvo govorila o svađama sa Asminom. - Stavila sam mu do znanja da ne može sa mnom tako da… »
Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema asminu: Priznala da flertuju: "Prija mi njegova pažnja"

Mina Vrbaški progovorila o emocijama prema asminu: Priznala da flertuju: "Prija mi njegova pažnja"

Blic pre 11 sati
Učesnici "Elite 9" nedeljama bruje o odnosu Asmina Durdžića i Mine Vrbaški, a sada je ona otvorila dušu i progovorila o emocijama. Većina zadrugara mišljenja je da je Mina zaljubljena u Asmina, a ona je sada govorila o njihovom odnosu. - Stavila sam mu… »

Vesti dana »