Повезане вести

"Зарађујемо 3.600 евра месечно, али се бојим да купим стан" Хрвата напали у коментарима због питања

"Зарађујемо 3.600 евра месечно, али се бојим да купим стан" Хрвата напали у коментарима због питања

Ало пре 26 дана
"Ускоро дижем кредит за стан, рата ће бити 980 евра на 30 година. Ја и жена заједно имамо примања 3.600 евра, уз ауто од фирме и бесплатно гориво. Знам да то можемо издржати, али ја не спавам ноћима због те чињенице", написао… »
Хрват жели да купи стан, али због овог не спава ноћима: "Имамо 3.600 евра месечно". У коментарима га "појели"

Хрват жели да купи стан, али због овог не спава ноћима: "Имамо 3.600 евра месечно". У коментарима га "појели"

Телеграф пре 26 дана
"Имаш 4.000 евра примања, а рата је четвртина тога" "Ускоро дижем кредит за стан, рата ће бити 980 евра на 30 година. Ја и жена заједно имамо примања 3.600 евра, уз ауто од фирме и бесплатно гориво. Знам да то можемо издржати… »
"Зарађујем 3600 евра и не спавам ноћима": Балканац се пожалио око плаћања кредита и изазвао општу пометњу

"Зарађујем 3600 евра и не спавам ноћима": Балканац се пожалио око плаћања кредита и изазвао општу пометњу

Мондо пре 27 дана
Хрватски корисник Редита изазвао је буру реакција на питање које мучи већину становништва, а то је: Куповина стана на кредит. Реакције су биле подељене, било је охих коментара пуних подршке и савета, а било је и оних који су се… »
Балканац са примањима 3.600 евра поделио своју дилему: "Ноћима не могу да спавам, шта да радим?"

Балканац са примањима 3.600 евра поделио своју дилему: "Ноћима не могу да спавам, шта да радим?"

Телеграф пре 27 дана
Један корисник Реддита поделио је искуство које је погодило многе – и покренуо огромну расправу о теми која мучи све млађе генерације: куповина стана на кредит. – Ускоро дижем кредит за стан, рата ће бити 980 евра на 30 година… »

Вести дана »