Povezane vesti
"Zarađujemo 3.600 evra mesečno, ali se bojim da kupim stan" Hrvata napali u komentarima zbog pitanja
Alo pre 33 minuta
"Uskoro dižem kredit za stan, rata će biti 980 evra na 30 godina. Ja i žena zajedno imamo primanja 3.600 evra, uz auto od firme i besplatno gorivo. Znam da to možemo izdržati, ali ja ne spavam noćima zbog te činjenice", napisao je jedan korisnik Redita… »
Hrvat želi da kupi stan, ali zbog ovog ne spava noćima: "Imamo 3.600 evra mesečno". U komentarima ga "pojeli"
Telegraf pre 2 sata
"Imaš 4.000 evra primanja, a rata je četvrtina toga" "Uskoro dižem kredit za stan, rata će biti 980 evra na 30 godina. Ja i žena zajedno imamo primanja 3.600 evra, uz auto od firme i besplatno gorivo. Znam da to možemo izdržati, ali ja ne spavam noćima… »
"Zarađujem 3600 evra i ne spavam noćima": Balkanac se požalio oko plaćanja kredita i izazvao opštu pometnju
Mondo pre 4 sati
Hrvatski korisnik Redita izazvao je buru reakcija na pitanje koje muči većinu stanovništva, a to je: Kupovina stana na kredit. Reakcije su bile podeljene, bilo je ohih komentara punih podrške i saveta, a bilo je i onih koji su se na šalili i nisu mogli… »
Balkanac sa primanjima 3.600 evra podelio svoju dilemu: "Noćima ne mogu da spavam, šta da radim?"
Telegraf pre 6 sati
Jedan korisnik Reddita podelio je iskustvo koje je pogodilo mnoge – i pokrenuo ogromnu raspravu o temi koja muči sve mlađe generacije: kupovina stana na kredit. – Uskoro dižem kredit za stan, rata će biti 980 evra na 30 godina. Ja i žena zajedno imamo… »
Vesti dana »

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih

Francuski premijer Lekorni preživeo dva skupštinska glasanja o nepoverenju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane