Povezane vesti
Koje je tvoje idealno zanimanje u digitalnom svetu? Konkurs za besplatni mentorski program Karijera 4.0 otvoren još 7 dana
Blic 16.10.2025
Inicijativa „Digitalna Srbija” ove jeseni pokreće peti ciklus besplatnog mentorskog programa Karijera 4.0, koji na jedinstven način povezuje učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola i stručnjake iz različitih sektora privrede — od IT-ja, dizajna… »
Koje je tvoje idealno zanimanje u digitalnom svetu: DSI pokreće peti ciklus besplatnog mentorskog programa
NIN 16.10.2025
Inicijativa „Digitalna Srbija” ove jeseni pokreće peti ciklus besplatnog mentorskog programa Karijera 4.0, koji na jedinstven način povezuje učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola i stručnjake iz različitih sektora privrede — od IT-ja, dizajna… »
Koje je tvoje idealno zanimanje u digitalnom svetu?
Nedeljnik 16.10.2025
Vesti dana »
Na današnji dan, 23. maj: Ubijeni Boni i Klajd, preminuo Rokfeler, uhvaćen Ajhman, osuđeni za ubistvo Đinđića
N1 Info pre 48 minutajoš 5 povezanih
San Antonio poveo 15:0, pa se ugasio: Oklahoma upisala novi trijumf, jedan detalj je bio presudan! (video)
Kurir pre 3 minutajoš 6 povezanih
Putin: "Napad ukrajinskih snaga na školu u Lugansku je teroristički napad"
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
Lazarevčani danas idu na studentski skup „Ti i ja, Slavija“
Pravo u centar pre 8 minutajoš 1 povezana