Povezane vesti
Koje je tvoje idealno zanimanje u digitalnom svetu? Konkurs za besplatni mentorski program Karijera 4.0 otvoren još 7 dana
Blic pre 27 dana
Inicijativa „Digitalna Srbija” ove jeseni pokreće peti ciklus besplatnog mentorskog programa Karijera 4.0, koji na jedinstven način povezuje učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola i stručnjake iz različitih sektora privrede — od IT-ja, dizajna… »
Koje je tvoje idealno zanimanje u digitalnom svetu: DSI pokreće peti ciklus besplatnog mentorskog programa
NIN pre 27 dana
Inicijativa „Digitalna Srbija” ove jeseni pokreće peti ciklus besplatnog mentorskog programa Karijera 4.0, koji na jedinstven način povezuje učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola i stručnjake iz različitih sektora privrede — od IT-ja, dizajna… »
Koje je tvoje idealno zanimanje u digitalnom svetu?
Nedeljnik pre 27 dana
Vesti dana »
Mađarski MOL kupuje deo NIS-a? Rusi računaju na Orbana da reši sankcije
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Milenković: Nadam se da ćemo uspeti da donesemo sreću našim ljudima (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 31 povezana
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Predsednik Vučić o Dijani Hrki: Od presudnog značaja je što je dobila terapiju
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
Euronews pre 2 satajoš 83 povezane