Povezane vesti
Neobična reakcija Obradovića na pitanje o Monekeu: "Dobro, Čima je..."
Telegraf 16.10.2025
Ponovo su na istom mestu zajedno Čima Moneke i Saša Obradović. Prethodna saradnja u Monaku nije prošla kako su obojica možda očekivali, ali deluje da je početak u Crvenoj zvezdi mnogo bolji. Uoči utakmice sa Real Madridom u okviru petog kola Evrolige… »
(VIDEO) Obradović priča, Moneke prisluškuje: Dobar je dečko…
Sport klub 16.10.2025
Simpatična situacija dogodila se na treningu KK Crvena zvezda kada je trener Saša Obradović davao izjavu okupljenim medijima. U intervjuu za Sport klub, Čima Moneke je rekao da se iz svakog Obradovićevog pokreta vidi koliko voli Crvenu zvezdu. Pitali smo… »
Kad Čima načulji uši - urnebesna reakcija Moneke dok Obradović priča
Sportske.net 16.10.2025
Svašta se moglo čuti prethodhih dana o odnosu novog trenera Crvene zvezde Saše Obradovića i prvotimca crveno-belih Čime Monekea, a da su stvari između njih dvojica sada načisto svedoči i detalj sa današnjeg treninga koji pokazuje da su Srbin i Nigerijac… »
Vesti dana »
Za dva dana pašće mesečna količina padavina: Meteorolog otkriva koliko će trajati zahlađenje i kada sneg stiže u Beograd
Blic pre 1 satjoš 53 povezane
Potresna ispovest maloletnog sina Milomira Jaćimovića: “Policija je tukla mene i moje drugare iz škole! Ovog puta sa štrajkom idem do kraja”
Nova pre 2 minutajoš 43 povezane
"Mislio sam da je narandžasto svetlo, a onda sam video otvoreni plamen" Ispovest mladića koji je pozvao vatrogasce zbog požara u Vjesniku
Alo pre 2 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 18 minutajoš 19 povezanih
Lenny Kravitz ponovo u Beogradu. Spektakl na Ušću 17. juna 2026.
Ist media pre 17 minutajoš 20 povezanih